Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Πιθανόν να υπάρξουν εκλογές - Δεν μου αρέσει να κάνω την Πυθία»

-->
«Θεωρώ δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα παραδώσει για άλλη μία φορά γη και ύδωρ», εκτιμά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση. Όπως προσθέτει, και αν δεν το κάνει με όλες τις διατυπώσεις, «πάντως θα το κάνει με υπόγειες συνεννοήσεις, όπως άλλωστε έγινε στο παρελθόν, το 2015».
Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι όσο έχουμε μνημονιακές κυβερνήσει, θα βαίνουμε επί τα χείρω. Σημειώνει ότι όλα αυτά, με τα οποία μάς έχουν τρομοκρατήσει, αλλά και όλα αυτά, τα οποία κατά καιρούς διαβεβαιώνουν ότι δεν θα γίνουν, θα γίνουν. Εάν δεν διαρραγεί η μνημονιακή επιβολή, θα πηγαίνουμε ολοένα και χειρότερα. Θα φτάσουμε σε συντάξεις των 50 και των 100 ευρώ, στους αντίστοιχους μισθούς, σε μία χώρα, ουσιαστικά, φθηνού ανθρώπινου δυναμικού, απολύτως παραδομένου στους λεγόμενους «επενδυτές», που καμία, φυσικά, σχέση δεν έχουν με επενδύσεις.
Το αν θα γίνει κλείσιμο της αξιολόγησης τώρα ή αν θα έχουμε τα δράματα, τα γνωστά και τα θρίλερ, προκειμένου να δικαιολογηθεί μία ακόμη χειρότερη εκδοχή από τώρα -το έχουμε ζήσει αυτό- δεν μπορεί, νομίζω, κανείς να το προβλέψει, τονίζει η κ. Κωνσταντοπούλου και προσθέτει ότι αυτό έχει να κάνει με το πόσο αδίστακτα είναι τα μέρη. Δυστυχώς, αδίστακτη είναι και η ελληνική κυβέρνηση, αδίστακτοι είναι και οι δανειστές.
Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απαντά: «Πιθανόν να υπάρξουν εκλογές. Δεν μου αρέσει να κάνω την Πυθία. Έχω, όμως, πει -και το πιστεύω- ότι επειδή έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση προδοτών και τζογαδόρων, θα κάνουν, στην πραγματικότητα, ό,τι κρίνουν ότι είναι πιο ωφέλιμο και συμφέρον, ανάλογα με τη στιγμή. Αν, συνεπώς, κρίνουν ότι τους συμφέρει να πάνε σε μία τέτοια λύση, θα το κάνουν».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου