Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Πόλεμος ΗΠΑ-Γερμανία και στη μέση τα μνημόνια – Ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρώπη

-->
Στις εξελίξεις σχετικά με την παρουσία του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, το ρόλο του Σόιμπλε και του Τραμπ στα ευρωπαϊκά πράγματα αναφέρθηκε στη σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο γνωστός δημοσιογράφος: «Θα επιχειρήσω και σήμερα να φανώ χρήσιμος γιατί τα γεγονότα και οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως προηγούμενες εκπομπές και εκτιμήσεις μου. Επιβεβαιώνουν για την ακρίβεια όσα έλεγα και λέω από την πρώτη ημέρα του μνημονίου για τα οποία λοιδορήθηκα κατά καιρούς, απειλήθηκα και καταδιώχθηκα από μια μερίδα του πολιτικού κόσμου. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Τα τελευταία χρόνια ο πόλεμος Αμερικής με τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη ήταν υπόγειος. Τώρα με την εποχή του Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον ανοικτός.
Το brexit έφερε την πλήρη επανασυγκόλληση του αμερικανοβρετανικού άξονα απέναντι στον γερμανικό αετό και στη γερμανική Ευρώπη. Όπως σωστά είχα προβλέψει σε δεκάδες εκπομπές μου. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο νέος Αμερικανός πλανητάρχης, χαιρέτισε την έξοδο του Λονδίνου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ευχήθηκε με όλη τη δύναμη που του δίνει πλέον ο Λευκός Οίκος να φύγουν και άλλες χώρες από αυτόν τον γερμανοκρατούμενο σχηματισμό.
Η Μέρκελ αδύναμα, ξεψυχισμένα απάντησε ότι η μοίρα της Ευρώπης είναι στα χέρια των Ευρωπαίων. Το Βερολίνο καταλαβαίνει τι έρχεται. Την ίδια ώρα, η Μεγάλη Βρετανία είπε στο 4ο Ράιχ ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για την οικονομική συνεργασία της εξωευρωπαϊκής Αγγλίας πλέον με τις Βρυξέλλες, τότε η Αγγλία θα μετατραπεί σε φορολογικό παράδεισο για όλα τα ευρωπαϊκά κεφάλαια.
Ταυτόχρονα, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Μεγάλη Βρετανία προειδοποιούν τον άξονα της Γερμανικής οικονομίας, τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για εμπορικό αποκλεισμό και επιβολή δασμών. Το ίδιο θα συμβεί και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Γερμανίας. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανοικτά, ξεκάθαρα, με πύρινη γλώσσα σε συνεντεύξεις του στους Times, στη Bild και σε άλλες εφημερίδες καταγγέλλει ότι η Ευρώπη και οι Βρυξέλλες έχουν μετατραπεί σε γερμανικό όχημα που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του Βερολίνου.
Πολύ σύντομα οι φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, θα αποκολληθούν από το γερμανικό άξονα και θα στραφούν στους παραδοσιακούς συμμάχους του Α’ και Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Είναι θέμα χρόνου…
Η Μεγάλη Βρετανία προετοιμάζεται για σκληρό BREXIT. Για πολύ σκληρό BREXIT. Και σε αυτό θα έχει τη στήριξη του Ντόναλντ Τραμπ».
Πρώτη φορά στα χρονικά
Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε και στη νέα «φιλία» ΗΠΑ-Ρωσίας: «Στα μεγάλα οικονομικά πλήγματα που θα επιφέρει στη Γερμανία αυτός ο ανοικτός πόλεμος θα πάρει μέρος και η Ρωσία, η οποία για πρώτη φορά μετά τον β ΄παγκόσμιο πόλεμο θα συνεργαστεί στενά με τον Τραμπ και το Λευκό Οίκο. Ήδη ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος έχει προαναγγείλει αλλαγή στάσης απέναντι στο Κρεμλίνο και όλες οι κόντρες του με την απερχόμενη αμερικανική διοίκηση δείχνουν ότι θα επιμείνει σε αυτό το άνοιγμα με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο».
Υπό γερμανική κατοχή
Συνέχισε λέγοντας» «Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, εμείς εδώ στην Ελλάδα θα παραμείνουμε ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, υποταγμένοι στις γερμανικές οδηγίες, στην εισαγόμενη νομοθεσία, στην ανακύκλωση παλιών πολιτικών σκουπιδιών και στην οικονομική αποτέφρωση και την ομαδική γενοκτονία της ελληνικής κοινωνίας;
Την εποχή που οι μεγάλες δυνάμεις και όλος ο κόσμος στρέφεται πάλι κατά του Βερολίνου αυτή τη φορά σε έναν οικονομικό πόλεμο, εμείς θα παραμείνουμε υπηρέτες του κου Σόιμπλε παραδίδοντας το δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο στα χέρια των Γερμανών; Χωρίς φωνή αντίδρασης; Χωρίς να ταχθούμε και αυτή τη φορά υπέρ του ελευθέρου κόσμου;
Θα εξακολουθούμε με γερμανική καθοδήγηση να δολοφονούμε τους συμπατριώτες μας;
Τρεις από τους υποψήφιους για τη Γαλλική Προεδρία μεταξύ αυτών ο Φιγιόν και η Λεπέν έχουν προαναγγείλει κατάργηση του ESF στη Γαλλία, δηλαδή του ΕΝΦΙΑ! Εδώ στην Ελλάδα θα φέρουμε περιουσιακό φόρο, όπως στην εποχή του Γκέρινγκ… εμείς είμαστε περιφέρεια της Γερμανίας;
Κύριε Πρόεδρε, κε Πρωθυπουργέ
Το ΔΝΤ έχει πάρει ήδη εντολές από τη νέα αμερικανική διοίκηση να απομακρυνθεί από την Ελλάδα, η οποία είναι υπό τον πλήρη οικονομικό έλεγχο των Γερμανών. Δεν είναι τυχαίο ότι ο εμμονικός και εν πολλοίς ψυχονευρωτικός Σόιμπλε απάντησε ότι εάν φύγει το Ταμείο από το ελληνικό πρόγραμμα, τότε όσα έκαναν οι Έλληνες θα είναι πλέον παρωχημένα και ότι θα απαιτηθεί ένα νέο πρόγραμμα. Και ότι υποχρεωτικά θα αναλάβει το γερμανικό κοινοβούλιο να ελέγχει το μνημόνιο, δηλαδή την κατεχόμενη περιοχή».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου