Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Πόσο μας δουλεύουν Θεέ μου…!

-->
Τελικά είμαι πολύ κριμας τύπος !!

Αν μιλούσα με σοβαρότητα και ύφος «κυρίου» , αν έλεγα την μισή αλήθεια ..ίσως και το σύστημα να μου έδινε κανένα μπράβο και εμένα…έτσι μια προώθηση να με μάθει λίγο πιο πολύς κόσμος … να με ακούσει καμία ψυχή παραπάνω!

Άλλα ..είπαμε ..είμαι πολύ κριμας…δεν μπορώ να το βουλώσω…δεν μπορώ να αναλύσω μια γεωπολιτική χωρίς να βάλω μέσα και τις πραγματικές κινήσεις του εχθρού…τα σύμβολα ..της θυσίες ..τους χρόνους ..τον ουρανό…. δεν μπορώ να είμαι ούτε ψεύτης ..ούτε γραμμικός επιστήμων με εγώ ελέφαντα!!

88 ..νομίζω άρθρα καταγγελίες κατά του Σωρρα … δεν θυμάμαι πόσα βίντεο … πλήρη έρευνα ..πλήρη αποδόμηση..πλήρη εξήγηση του τι και πως τα τελευταία χρόνια… !!

5 χρόνια που πληρώθηκαν με το να έχω απέναντι μου καθημερινά χιλιάδες πληρωμένα τρολλ … να με χτυπάνε ανελέητα στο όνομα αλλά και στο έργο μου …για να μην με δει κανείς παραπάνω ..να μην με πιστέψουν περισσότεροι…!! + Ζημιές … σε τεχνικά θέματα ..αλλά και σε προσπάθειες να ενώσω ανθρώπους σε σκοπούς εφικτούς άλλα και έξυπνους..

Και έρχεται τώρα το σύστημα όλο ..οι δικές τους σελίδες … οι δικοί τους άνθρωποι ..οι δημοσιογράφοι… οι βουλευτές ..και λένε το θέμα είναι σοβαρό…το θέμα είναι επικίνδυνο…πως μας ξέφυγε ..; Το σύστημα ξύπνησε μετά από 5 χρόνια … και εγώ ο κριμας φωνάζω 5 χρόνια…αλλά κανείς από το σύστημα δεν είπε το φελεκι μου…ρε είχε δίκιο ο μαλάκας …ρε μας τα έλεγε ο μαλάκας..!

Και προκαλώ ..ποιο άλλο μέσω ενημέρωσης …έχει τόσο πολυ μεγάλο και ολοκληρωμένο υλικό για των Σωρρα τα τελευταία χρόνια;…Κανένα …αλλά το κατοχικά νέα δεν πρέπει να ακουστεί..γιατί λέει και άλλες μαλακίες που δεν συμφέρουν ..η το κατοχικά νέα μπορεί να βρει και το μυστικό..εεεε κουφάλες ;

Πως είναι δυνατόν να γράφω εδώ και χρόνια ότι είναι στημένος δικός τους ..και ότι ήταν στημένη η μήνυση …και να παίρνει στο κράτος και στα ΜΜΕ με τις τόσες διασυνδέσεις τοσα χρόνια να το δουν;

Το αστείο του θέματος …η δικαιολογία…και εγώ αστείος είμαι ο Κριμας ..αφού μιλάω για θυσίες…και τα παιδάκια από τα κολέγια δημοσιογραφίας … δεν θυμούνται πια τι είναι ρεπορτάζ…!

Αν γνωρίζατε πόσα θέματα βλέπω στην τηλεόραση που εμείς πρώτοι τα φέραμε στα μάτια σας …και ποτέ δεν άκουσα έναν ευλογημένο να αναφέρει από ευγένεια..το βρήκαμε στο κατοχικά νέα…πάρα μόνο ακούω της ιστοσελίδες …που έχουν όλες μέσα στην βουλή και σε υπουργεία έναν υπαλληλάκο…η έχουν πάρει την μια πίσω από την άλλη της κρατικες διαφημσεις !!

Θα μου πεις ρε παπάρα ..αφού εσύ δεν έκανες εταιρία στην Ελλάδα..αλλά πήγες έξω…ΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ,.ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ….δεν βάζω σε κάθε κατηγόρια που έχει η ιστοσελιδα μου..σε επιδοτηση ευρωπαικη ….ότι είναι ενα ολόκληρο σιτε …ώστε να πάρω επιδότηση επί 20 …από την Ευρώπη ..επειδή είμαι …συριζοπαιδο η διαπλεκόμενος !!

Τα βάζω κάθε μέρα με ιστοσελίδες που πήραν επιδοτήσεις εκατομμυρίων και εκμεταλλεύονται φοιτητές να τους γράφουν κλεμμένα άρθρα από εμάς τους ..Κριμα ανθρώπους !!

Καλά παω …λογικό είναι…πονάει αυτό που έχω κάνει ..και πονάει πολύ… βλέπεις ο καθένας πολεμά με ότι έχει … !

Στο θέμα Σωρρα τώρα…αν δεν τον δούμε σούμπιτο στην φυλακή θα τον δούμε στην Βουλή…για να συνεχίσει το έργο που του ανάθεσαν από την στοά του !!

Όλο και κάπου θα κολλήσει το γραμμα του νόμου … όλο και κάπου θα χαθούν προθεσμίες ..και ο στρατός θα γίνει μεν λίγο πιο λίγος αλλά αρκετός για να κάνει και τις επόμενες ζημιές !!

Είπαμε τα σενάρια των επικυρίαρχων έχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις ..τόσα χρόνια σας το λέω!!

Αντινοηση και κόψε ράψε με άπλετη πλαστογραφία από του πρωτεργάτες της συμμορίας Σωρρα ..έχουν κάνει εμένα και άλλους όσους τον «κυνηγήσαμε» κόκκινο πανι …. Εν καιρό εμφυλίου ..αν τους βγει αυτό το σενάριο…θα έχω να αντιμετωπίσω ..Έλληνες πατριώτες που κάποιος τους πήδηξε το κεφάλι από το ψέμα !!!

Αυτά …. ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου …!

Το ότι ζω σε μια φυλακή που δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία και την αξιοκρατια …το γνωρίζω … απλά .. θα ήθελα ακόμα και στον πόλεμο να υπάρχει το ευ αγωνίζεσθε!

Τελος … Να θυμηθείς κάτι …Το σχέδιο Αχιλλέας … ότι έχει πει μέχρι σήμερα έχει γίνει… θα σου αφήσω από κατω το βίντεο ξανά… και θα σου θυμίσω ότι … πρέπει να διαλέξεις την αλήθεια ..η το ψέμα ..τα όμορφα λόγια ..η τις πράξεις και την επιτυχία … την ούσια η τα όνειρα…ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ …ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ..ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ…. ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΩ…!

Μην ξανά λέω περί χρόνου που πούλησες ..και ότι στο σύστημα που υπηρετείς με τον χρόνο σου …η μόνη λύση και η μοναδική είναι να του στερήσεις το λάδι που χρησιμοποιεί η μηχανή… αν θες ξανά διαβάσε εδώ ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Αν μείνεις μόνος σου στη θύελλα που πλησιάζει δεν θα έχεις καμία μα καμία Ελπίδα…!

Stranger…

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου