Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ έριξε γροθιές σε άνδρα στον χορό της ορκωμοσίας!

-->

Η ξανθιά Κέλιαν Κόνγουεϊ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, δεν δίστασε να παρέμβει σε καυγά δύο ανδρών στον χορό, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου πλανητάρχη και... να τους βάλει στην θέση τους

Όπως φαίνεται, ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπδεν επέλεξε τυχαία να διορίσει διευθύντρια της προεκλογικής του εκστρατείας την δυναμική 49χρονη Κέλιαν Κόνγουεϊ, την οποία στη συνέχεια έχρισε ανώτατη σύμβουλό του.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, η Κόνγουέϊ μπήκε στη μέση για να χωρίσει δύο ευτραφείς άνδρες με σμόκιν που καυγάδιζαν στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον, όπου και έγινε ο πρώτος χορός μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο καυγάς των δύο ανδρών, που ανήκουν στο περιβάλλον της συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ έγινε, αφού ο νέος πρόεδρος είχε χορέψει με την σύζυγό του και είχε ήδη αποχωρήσει από την αίθουσα. 

Η Κόνγουεϊ μπήκε με αποφασιστικότητα ανάμεσα στους δύο άνδρες και γρονθοκόπησε τον ένα από αυτούς. Ο δημοσιογράφος του Fox Business Network, Τσαρλς Γκασπαρίνο, που ήταν παρών στο επεισόδιο, έγραψε στην σελίδα του στο Facebook: «Στον χορό είδαμε καυγά ανάμεσα σε δύο άνδρες με σμόκιν. Μετά, ξαφνικά από το πουθενά, ήρθε η σύμβουλος του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ, η οποία άρχισε να ρίχνει μερικές γροθιές στον έναν από αυτούς. Το επεισόδιο κράτησε μόνο μερικά λεπτά και κανείς δεν τραυματίστηκε, εκτός από τον τύπο που χτύπησε η  Κόνγουεϊ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί την προσέλαβε ο Τραμπ».

Η Κόνγουεϊ, πτυχιούχος πολιτικών επιστημών από το πανεπιστήμιο «Trinity» της Ουάσινγκτον και νομικής από το πανεπιστήμιο «George Washington University» της αμερικανικής πρωτεύουσας, αρχικά βρέθηκε στην επιτροπή στήριξης της υποψηφιότητας του Τεντ Κρουζ. Τον Ιούλιο του 2016, όταν ο Κρουζ αποσύρθηκε από την κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία, η ξανθιά δημοσκόπος τοποθετήθηκε ανώτατη σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και στις 19 Αυγούστου προήχθη σε διευθύντρια της εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα.


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου