Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – Βίντεο

-->
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Μια σειρά γεγονότων των τελευταίων ετών έχουν αρχίσει και διαγράφουν στον ορίζοντα τα σύννεφα μιας μεγάλης παγκόσμιας θύελλας που μπορεί να είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πολλά από αυτά τα γεγονότα έχουν εξελιχτεί και εξελίσσονται στο παρασκήνιο ενώ ο απλοϊκός κόσμος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την φοβερή τους σημασία και κυρίως τις συνέπειες τους.


Ένα πρώτο σημαντικό στοιχείο ειδικά των τελευταίων ημερών είναι η μεγάλη συγκέντρωση αρμάτων μάχης στην Πολωνία στα σύνορα με την Ρωσία. Μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο δείχνει πως εδώ κάποιοι από την Αμερική τραβάνε το σχοινί.
Συγκεκριμένα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερο από 4000 ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες του αμερικανικού στρατού μαζί με μεγάλο αριθμό τεθωρακισμένων. Παράλληλα έχουν επιστρατευτεί γύρω στα 900 βαγόνια σιδηροδρόμων για την μεταφορά πολεμοφοδίων και άλλων οπλικών συστημάτων. Το κεντρικό αρχηγείο όλης αυτής της τεράστιας συγκέντρωσης είναι το Μπρεμεχάβεν στην Βόρεια Γερμανία.



Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στις 6 Ιανουαρίου μεταγωγικά σκάφη του αμερικανικού στόλου αποβίβασαν στο λιμάνι του Μπρεμεχάβεν μεγάλο αριθμό επιθετικών οβιδοβόλων.
Η πρόφαση για όλες αυτές τις κινήσεις είναι η υποτιθέμενη ρωσική απειλή συμφώνα με τους ισχυρισμούς του ΝΑΤΟ. Στην πραγματικότητα όμως, με όλες αυτές τις κινήσεις το ίδιο το ΝΑΤΟ συμπεριφέρεται με απειλητικό τρόπο προς την ρωσική πλευρά.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι αν όλοι αυτοί οι «εγκέφαλοι του ΝΑΤΟ» έχουν συνειδητοποιήσει ότι προκαλούν σε ανοιχτή σύγκρουση την ρωσική αρκούδα ότι οι συνέπειες μιας ενδεχομένης σύγκρουσης θα είναι όχι μόνο καταστρεπτικές αλλά ουσιαστικά θα εξαφανίσουν όλη την Ευρώπη.
Δεν έχουν υπολογίσει επίσης μέχρι που φτάνουν τα όρια της ρώσικης υπομονής αλλά και τα μυστικά όπλα της Ρωσίας που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεχόμενη πολεμική σύγκρουση και τα όποια φέρονται να είναι πιο ισχυρά από τις μέχρι σήμερα γνωστές ατομικές βόμβες.
Ένα από αυτά τα μυστικά όπλα με ασύλληπτη καταστρεπτική ισχύ φέρεται να είναι η βόμβα υδρογόνων την οποίαν έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι οι Γερμανοί και τα σχέδια κατασκευής της πέρασαν στην Ρωσία.


Αν θέλει κανείς να ερευνήσει τις αιτίες για ένα επικείμενο ολοκαύτωμα, μπορεί να καταλήξει στο πετρέλαιο, στα πετροδολάρια, στον ενεργειακό πόλεμο και γενικά στον πόλεμο επιβολής παγκοσμίας κυριαρχίας.
Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το ΝΑΤΟ δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδεχτούν ότι η Ρωσία και ο Πούτιν έχει ξεφύγει ολοκληρωτικά από τον έλεγχο τους και μάλιστα συχνά κινείται ενάντια στα παγκοσμία συμφέροντα τους. Αυτό τους οδηγεί συχνά σε βεβιασμένες προκλητικές ενέργειες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανάψουν το φιτίλι ενός τρίτου και ασύγκριτα πιο ολέθριου παγκόσμιου πόλεμου.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι στις ΗΠΑ κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σύμφωνα με τα οποία θα γίνει μια σημαντική ανατρεπτική κίνηση ώστε να μην μπορέσει να ορκιστεί ο Τραμπ στις 20 Ιανουαρίου και να συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι της εξουσίας ο Ομπάμα για να υλοποιηθούν τα σχέδια του βαθέως κράτους. Για όσους δεν γνωρίζουνε, ο Ομπάμα είναι από τα ισχυρότερα γρανάζια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ το όποιο από την εποχή του Ρόναλντ Ουίλσον Ρήγκαν είχε εξυφάνει τα σχέδια προς υποδούλωση της Ρωσίας και της επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (Βίντεο) - Εικόνα1
Σημαντικό είναι εδώ να επισημάνουμε ότι Οι ΗΠΑ στα 240 χρόνια έχουν κάνει 219 πολέμους, αυτός όμως θα είναι και ο τελευταίος τους.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (Βίντεο) - Εικόνα2
Στην ίδια την Ευρώπη επί 70 σχεδόν χρόνια εκτός από την τραγωδία της πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν είχαμε καμία πολεμική σύγκρουση. Τώρα που επικρέμαται πάνω από την γηραιά ήπειρο η απειλή του ολοκαυτώματος της, αλήθεια που είναι όλες αυτές οι Μ.Κ.Ο. και οι πασιφιστικές οργανώσεις που μάχονται για την ειρήνη και τον αφοπλισμό? Έχουν παραδοθεί όλοι στα καταστατικά ΜΜΕ που αποκοιμίζουν συνειδήσεις και νεκρώνουν τις αντιδράσεις στο παρά πέντε της παγκοσμίας καταστροφής.
Αν επισυμβεί τελικά το μοιραίο, ας συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα υπάρχουν ούτε νικητές ούτε ηττημένοι, αλλά ένα χάος χειρότερο ακόμα και από αυτό της Συρίας.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (Βίντεο) - Εικόνα3


Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε σκηνές από το Βερολίνο τον Ιούλιο του 1945.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου