Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Δεν τον θέλουν! Διάσημοι αμερικανοί ζητούν ανατροπή του Τραμπ! [vid]

-->
Μία νέα καμπάνια έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή διασήμων από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι ζητούν ξεκάθαρα από το Κολέγιο των Εκλεκτόρων να καταψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και να του "πάρουν" έτσι την Προεδρία!
Στο βίντεο πρωταγωνιστούν αρκετοί "αστέρες" του αμερικανικού καλλιτεχνικού γίγνεσθαι, μεταξύ αυτών ο Martin Sheen, ο Bob Odenkirk, η Debra Messing, ο Moby και πολλοί ακόμη και ουσιαστικά λένε το εξής: Δεν είναι κατάλληλος!
Τόσο απλά, τόσο περιεκτικά. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του βίντεο ο Martin Sheen απευθύνεται στους Ρεπουμπλικανούς εκλέκτορες και τους ζητά να "μαυρίσουν" τον ίδιο τους τον υποψήφιο!
Click4more: 
Λέει χαρακτηριστικά: "Μέλη των Ρεπουμπλικανών στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων, αυτό το μήνυμα είναι για εσάς. Όπως ξέρετε, οι ιδρυτές του έθνους μας δημιούργησαν το Κολέγιο των Εκλεκτόρων για να προστατέψουν τον αμερικανικό λαό από τους κινδύνους της δημαγωγίας και για να διασφαλίσουν πως η Προεδρία πάει μόνο σε κάποιον που είναι "σε μεγάλο βαθμό εμποτισμένος με τα απαραίτητα προσόντα".
"Σε μεγάλο βαθμό", επαναλαμβάνει η Debra Messing. Και συνεχίζει: "Σε κάποιον που που είναι εξαιρετικά προικισμένος για τη δουλειά".
Στη συνέχεια ο ηθοποιός BD Wong τονίζει: "Υπάρχουν 538 μέλη του Κολεγίου των Εκλεκτόρων. Εσύ και ακόμη 36 ευσυνείδητοι Ρεπουμπλικανοί εκλέκτορες μπορείτε να κάνετε τη διαφορά". Η αναφορά αυτή έχει να κάνει με τον απαιτούμενο αριθμό για την "ανατροπή" του Τραμπ, στην ψηφοφορία της 19ης Δεκεμβρίου.
Οι διάσημοι πρωταγωνιστές του βίντεο, μάλιστα, αναφέρουν πως θα πρόκειται για μια"ηρωική" πράξη, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν τους ζητούν να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον! Κι αυτό διότι όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα, μπορούν να ψηφίσουν οποιονδήποτε θεωρούν κατάλληλο, ανεξαρτήτως κόμματος!
Συνεπώς το μήνυμα είναι σαφές: Γίνετε ήρωες, ψηφίστε όποιον θέλετε, αρκεί να μην είναι ο Τραμπ!
Δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου