Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ο Τσίπρας για την OPUS DEI των Βρυξελλών - Η δημιουργία ενός ΕLLIS ISLAND για τους Ελληνες Δημοσίους Υπαλλήλους

-->
Είναι αλήθεια ότι η απαίτηση του ΔΝΤ να ψηφιστούν από τώρα μέτρα 4,5 δις ευρώ αιφνιδίασε το Μέγαρο Μαξίμου. Κι αυτό γιατί περίμεναν ότι τόσο ο Ομπάμα όσο και ο Τραμπ θα πίεζαν την ηγεσία του Ταμείου να είναι πιο ανεκτική απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση. Η αίσθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση χάνει την στήριξη των ΗΠΑ ανησυχεί ιδιαίτερα τους δικούς μας. Αλλωστε ο Τσίπρας πόνταρε πολλά στην πρόσβαση στον Λευκό Οίκο που του εξασφάλισε επί παντοδυναμίας του ζεύγους Κλίντον η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο Τσίπρας -σε αντίθεση με τον Καμμένο-δεν πίστευε ότι θα εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ γι΄αυτό και οι ειρωνικές δηλώσεις ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ.
Από τον Ian Ford
Ο υπουργός Αμυνας μετά από 2-3 επισκέψεις στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει και ο γιος του είχε αντιληφθεί ότι το κλίμα έγερνε υπέρ του Τραμπ και μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος που στοιχημάτιζε για την επικράτηση του μεγαλοεπιχειρηματία των κατασκευών. Η ήττα της Χίλαρυ είναι αλήθεια ότι ανησύχησε το Μέγαρο Μαξίμου και οι ανησυχίες του επιβεβαιώθηκαν στην συνέχεια: To ΔΝΤ “επιστρέφει” στο τραπέζι πιο σκληρό από ποτέ. Ετσι λοιπόν ο Τσίπρας είναι αναγκασμένος να ζητήσει βοήθεια εκ νέου στην σκοτεινήelite των Βρυξελλών, την “Opus Dei”, όπως την αποκαλεί το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
trumpamed
Το βαθύ κράτος της Γραφειοκρατίας των Βρυξελλών είναι αυτό που στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτό το βαθύ αρρωστημένο κράτος των Βρυξελλών που αισθάνεται “αδελφή ψυχή” με το εγχώριο διεφθαρμένο κράτος. Δείτε για παράδειγμα τους παχυλούς μισθούς των κρατιστών των Βρυξελλών και τις πολυτέλειες που προσφέρουν στους εαυτούς τους οι κηφήνες της Ε.Ε.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και όταν ο Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής υποστηρίζει ότι ο Φιγιόν θέλει να διώξει 500.000 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και τον συγκρίνει με τον Μητσοτάκη γνωρίζει ότι απευθύνεται στο βαθιά διεφθαρμένο κράτος του δημοσίου το οποίο στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι όμως δημιούργησαν αυτό το νοσηρό κράτος στο οποίο σήμερα στηρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ οι οποίοι διόριζαν στο Δημόσιο τους κομματικούς τους στρατούς. Ενας εσμός κηφήνων και ηλιθίων (με τις φωτεινές εξαιρέσεις) διορίστηκε στο ελληνικό δημόσιο. Αυτό είναι το Σιδηρούν Παραπέτασμα της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτούς κολακεύουν ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος. Αυτό το νοσηρό και διεφθαρμένο κράτος βρίσκει ευήκοα ώτα στο βαθύ κράτος των Βρυξελλών, στην σκοτεινή elite επίκεντρο της οποίας είναι ο “Ζακ Σονιέρ” και οι σατανικοί σύμβουλοι του Γραφείου του οι οποίοι στο πρόσωπο του Τσίπρα βλέπουν την αδελφή ψυχή του κρατισμού.
Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάποια μυστηριώδη μεταφυσική αιτία αντί να συνεχίσει με την ίδια φόρα που είχε με την δυναμική της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ (παραδειγματιζόμενος και από το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου που ξεπερνούν διαρκώς τα όρια) παρουσίασε έναν ανασχηματισμό για τα μπάζα στην κυριολεξία. Ο Βρούτσης, ο Σταικούρας, η Κεφαλογιάννη, ο συμπαθής Κικίλιας και οι λοιποί σκιώδεις υπουργοί κάθε άλλο παρά καινοτόμα και φωτεινά μυαλά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Δεν ενθουσιάζει το σχήμα του Μητσοτάκη. Απογοητεύει και ο ίδιος όταν δηλώνει ότι δεν θα απολύσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο αλλά αφού αξιολογήσει τους κηφήνες θα τους αλλάξει πόστα. Ανοησίες! Αυτό που χρειάζεται είναι να καταργηθεί επιτέλους η μονιμότητα των κηφήνων του Δημοσίου.
1892_med_fullsize
Οσο για τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους αυτοί πρέπει να μεταφερθούν σε ένα Ellis Island ή να αναλάβουν να φροντίζουν το 1.000.000 εκατ. πρόσφυγες που θα στείλει ο Ερντογάν στα ελληνικά νησιά με τον νέο χρόνο. Αυτή την αντιμετώπιση πρέπει αν έχουν οι κηφήνες του Δημοσίου. Ακόμη και η έρευνα της φιλοκηβερνητικής Εφημερίδας των Συντακτών απεκάλυψε ότι οι νέοι Ελληνες είναι πιο Φιλελεύθεροι και σιχαίνονται το Δημόσιο το οποίο μαζί με την σαπισμένη Δικαιοσύνη και την διαπλοκή Ολιγαρχών-κυβερνήσεων μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Επειδή ο Μητσοτάκης δεν φαίνεται ικανός να στείλει τους δημοσίους υπαλλήλους σε ένα Ellis Island θα πρέπει να γίνει ένα νέο κόμμα σκληρά φιλελεύθερο, ορκισμένος εχθρός του Δημοσίου και μάλιστα με “ιδεολογική” προσέγγιση κατά του κρατισμού ώστε να νικήσει κατά κράτος και τους δήθεν αριστερούς κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Εάν οι χώρες της Ευρώπης δεν απαλλαγούν από τα διεφθαρμένα δημόσια και την ακόμη πιο διεφθαρμένη elite των γραφειοκρατών των Βρυξελλών η Ευρώπη δεν έχει καμμία τύχη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μεγάλες πολυεθνικές επιλέγουν την εκτός Ε.Ε. Μεγάλη Βρετανία για να μεταφέρουν την έδρα τους. Η Ευρώπη του “Ζακ Σονιέρ” δεν έχει ουδεμία τύχη. Δείτε γιατί ώστε να κατανοήσετε ποια είναι η διεφθαρμένη elite που στηρίζει τους Ελληνες κρατιστές.
006dvc_jean-pierre_marielle_003
Ο Ντομινίκ Στρος Καν γιος Γαλλοεβραίων γονιών με καταγωγή από την Τυνησία πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι γνώριζε τα  πρόσωπα της σκοτεινής elite των Βρυξελλών, της “Opus Dei”– όπως θα την αποκαλούμε -μια και έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη λεηλασία κράτους-μέλους της Ε.Ε. μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Απόφοιτος της Σχολής HEC Paris ασχολήθηκε με την πολιτική για πρώτη φορά επί πρωθυπουργίας του Ζοσπέν με τον οποίο και διατηρούσε μακρά φιλία.
Πρωτοεξελέγη βουλευτής το 1986. Το 1991 ανέλαβε υφυπουργός βιομηχανίας και εξωτερικού εμπορίου, θέση που διατήρησε μέχρι τις εκλογές του 1993 όπου το κόμμα του υπέστη ήττα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε ιδιωτικά ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου επιχειρήσεων. Στο στάδιο αυτό γνωρίσθηκε με κάποιους δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες οι οποίοι και τον προωθούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τουςστις Βρυξέλλες επί θεμάτων παγκοσμιοποίησης.
stroskan
Ο Στρος Καν θα γνώριζε όσο ελάχιστοι το τρόπο λειτουργίας της “Opus Dei” των Βρυξελλών. Ο πυρήνας της σκοτεινής elite των Βρυξελλών δεν είναι άλλος από τον σκοτεινό κύκλο των γραφειοκρατών και συμβούλων του “Ζακ Σονιέρ”.
Ο “Ζακ Σονιέρ” όταν διαπίστωσε ότι ο Παπανδρέου έβαλε το ΔΝΤ στα έγκατα της Ευρώπης διαισθάνθηκε την απειλή να χάσει τον έλεγχο των Μυστικών και Ντοκουμέντων που διατηρούσε υπό τον ασφυκτικό έλεγχό του. Να χάσει την μεγάλη μπίζνα που ξεδίπλωνε μπροστά του το asset της χρεοκοπημένης Ελλάδας.
Με την βοήθεια των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών θα παγίδευε τον Ντομινίκ Στρος Καν με την απόπειρα βιασμού της καμαριέρας. Στην συνέχεια θα τον οδηγούσε σε ταπεινωτική παραίτηση. Η προώθηση της Κριστίν Λαγκάρντ στην θέση του Στρος Καν ήταν επίσης έργο του Γραφείου του σκοτεινού “Ζακ Σονιέρ”. Τώρα πλέον κι όσο βρισκόταν ο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, το Γραφείο του θα παρέμεινε πανίσχυρο καθώς τα πλοκάμια του είχαν απολήξεις στα περισσότερα ευρωπαικά κόμματα εξουσίας αλλά και στα πιο ισχυρά επιχειρηματικά σύμφέροντα του πλανήτη.
Η Opus Dei των Βρυξελλών ήταν και το σημείο αναφοράς των δανειστών. Από εδώ περνούσαν τα πάντα. Το Γραφείο του “Zακ Σονιέρ” θα είχε τον τελευταίο λόγο για τις τράπεζες, τις αποκρατικοποιήσεις, το πριόνισμα μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια που κρατούσαν τους κατοίκους της Ελλάδας σε καταστολή. Εδώ έφθαναν αργά ή γρήγορα οι νομικοί εκπρόσωποι των εταιρειών που ήθελαν να πάρουν μέρος στις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις αλλά και κάθε είδους μπίζνες. Μεγάλο μέρος του ηγετικού πολιτικού προσωπικού της Γαλλίας βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια σε ανοιχτή γραμμή με το Γραφείο του “Zακ Σονιέρ”.
Σε αντίθεση με τους Γάλλους, οι Γερμανοί, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε βρισκόταν απέναντι από την Opus Dei των Βρυξελλών. Οχι για λόγους ηθικής τάξης αλλά επειδή η Γερμανία είχε παραδοσιακά τους αχυρανθρώπους της στην Ελλάδα για τις βρώμικες δουλειές και δεν είχε ανάγκη την Opus Dei των Βρυξελλών.
Ο “Ζακ Σονιέρ” θα έβλεπε στο πρόσωπο του Τσίπρα τον πιο “χρήσιμο” απ΄όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς για το μεγάλο κόλπο της λεηλασίας μιας χώρας που βρισκόταν σε εξέλιξη. Υποδυόμενος τον “πατερούλη” του πρωτόβγαλτου στα ευρωπαικά σαλόνια Τσίπρα κέρδισε εύκολα την εμπιστοσύνη του…
wo-aw920_syriza_p_20150622202506
Aπό το Γραφείο του “Ζακ Σονιέρ” θα περνούσαν όλες σχεδόν οι επιθυμίες του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού που στην πλειοψηφία τους είχαν να κάνουν με το να σταματήσει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε να είναι τόσο επιθετικοί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα προσωπικά. Ετσι από τον άγριο καυγά Βαρουφάκη-Ντάισεμπλουμ θα φθάναμε σήμερα στο σημείο που ο τελευταίος μιλάει με θαυμασμό για την “πρόοδο” της ελληνικής κυβέρνησης.
Είναι τέτοια η “πρόοδος” που μετά από 7 χρόνια Μνημόνια δεν έχει υπάρξει καν απογραφή και αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και οργανισμών, δεν έχει εξυγιανθεί η Δικαιοσύνη (αντίθετα βουλιάζει στο τέλμα των φατριών εντός της), έχει αυξηθεί το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Εχουν γίνει δηλαδή όλα τα “προαπαιτούμενα” της μυστικής λίστας που διακινεί το Γραφείο του “Ζακ Σονιέρ” ώστε η λεηλασία της Ελλάδας να είναι απρόσκοπτη.
Ανάμεσα στο προσωπικό του Γραφείου της Opus Dei των Βρυξελλών βρίσκεται και νεαρός φιλόδοξος Ελληνας πολιτικός που φροντίζει τα “δωράκια” να φθάνουν στον προορισμό τους. Ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Οδό Ηρώδου Αττικού.
Στο Αρχείο της Opus Dei βρίσκεται και η περίφημη υπόθεση του Βασικού Μέτοχου_εδώ που υπέστη το μεγάλο στραπάτσο η κυβέρνηση Καραμανλή μια και βρήκε απέναντί της την Opus Dei των Βρυξελλών. Οι Ελληνες Ολιγάρχες με την βοήθεια της Opus Dei των Βρυξελλών φρόντισαν να εντοπίσουν τους σωστούς αποδέκτες της γενναιοδωρίας τους με αποτέλεσμα να κερδίσουν το αποτέλεσμα που επεδίωκαν. Εκτοτε οι γνωριμίες των Ελλήνων Ολιγαρχών στα έγκατα της διεφθαρμένης elite των Βρυξελλών έχουν επικαιροποιηθεί και προσφέρονται αφειδώς στο πιάτο της “φιλικής” κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.
Η Opus Dei των Βρυξελλών σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να ελέγξει-για παράδειγμα-σε τέτοιο βαθμό τις αποκρατικοποιήσεις που αιφνιδιάσθηκαν ακόμη και οι Γερμανοί. Η Opus Dei και ο “Ζακ Σονιέρ” φροντίζουν να δουλεύουν όλα ρολόι στην κατεύθυνση της λεηλασίας. Το μόνο αντάλλαγμα που ζητά ο Τσίπρας είναι αν μην τον αναγκάσουν να πειράξει το ελληνικό πελατειακό κράτος, δηλαδή τους ψηφοφόρους του. Ετσι παρότι το Δημόσιο, μαζί με την προβληματική Δικαιοσύνη και τους Ελληνες Ολιγάρχες είναι οι κύριες αιτίες της χρεοκοπίας της χώρας-παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτο.
Ο “Ζακ Σονιέρ” δεν θα χαλάσει το χατήρι του Τσίπρα ο οποίος θα επιχειρήσει όποτε κι αν γίνουν εκλογές να μην πέσει κάτω από 18% ώστε την επομένη με την “απλή αναλογική” να μπορεί να ξαναβρεθεί στην κυβέρνηση ακόμη και αν το κόμμα του βρεθεί εκ νέου στην 2η θέση_για την 3η δεν το συζητάμε.
Η Opus Dei των Βρυξελλών λοιπόν έχει τοποθετήσει τα πρόσωπα-κλειδιά για την λεηλασία της Ελλάδας στις “κατάλληλες” θέσεις. Το μόνο που δεν υπολόγιζε στους σχεδιασμούς της ήταν η εκλογή Τραμπ. Πόσο μάλλον η επικράτηση Φιγιόν που θα είναι ο καταλύτης -στο κοντινό μέλλον-για την αποκάλυψη της Opus Dei του “Ζακ Σονιέρ”. Η Opus Dei βρίσκεται στην τελική ευθεία της λεηλασίας. Πρέπει να τελειώσουν όλα ως τις 20 Ιανουαρίου που ο απρόβλεπτος Τραμπ αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του. Τυχόν προκήρυξη εκλογών από τον Τσίπρα θα είχε σαν αποτέλεσμα “βρώμικη δουλειά” 2 χρόνων να τιναχθεί στον αέρα…
tsipras10154661415948054_36519572731732915_o
Ο Τσίπρας ήταν έτοιμος να αναγγείλει εκλογές στις 22 Ιανουαρίου 2017. Αυτή ήταν η “απειλή” του προς τους δανειστές. Και τα κατάφερε. Θα αναρωτηθεί ο λογικός αναγνώστης: Mα οι δανειστές φοβήθηκαν το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, όταν έχουν απέναντί τους την ιδεοληπτική κυβέρνηση Τσίπρα;
Η απάντηση είναι ότι με αυτή την κυβέρνηση έχουν-2 χρόνια τώρα-κάνει όλα τα νταλαβέρια. Εχουν μπει οι “κατάλληλοι” άνθρωποι στα “κατάλληλα” πόστα και πλησιάζει η ώρα που κάποιοι από τους Eυρωπαίους θα πάρουν και τα “δώρα” τους σε προσωπικό επίπεδο.
Η εκλογή μιας νέας κυβέρνησης πέρα από τις καθυστερήσεις που θα προκαλούσε στην μοιρασιά της λείας θα επέφερε αλλαγές σε πόστα που έχουν συμφωνηθεί ήδη με την κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν είναι δυνατόν τώρα που κάποιοι είναι έτοιμοι να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι να τους κάνει το χουνέρι ο Τσίπρας και να τους πάει σε εκλογές.
Εχει σημασία λοιπόν για παράδειγμα να ολοκληρωθεί με κυβέρνηση Τσίπρα το ξεπούλημα των 300 στρεμμάτων του Αστέρα Βουλιαγμένης-όπως επίσης και άλλες “δουλειές” που είναι σε εκκρεμότητα. Στον Αστέρα για παράδειγμα οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση καθώς παραμένουν έγκλειστοι στο κλειστό συγκρότητα χωρίς οι νέοι αγοραστές να τους έχουν διευκρινήσει τι θα γίνει με τις ζωές τους. Κανείς δεν ασχολείται με αυτές τις “τεχνικές” λεπτομέρειες άλλωστε.
Η χώρα βρίσκεται σε διαδικασία ενός διεθνούς πλιάτσικου και με την κυβέρνηση Τσίπρα τα έχουν βρει οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο πλιάτσικο. Είναι πολλά τα λεφτά και τεράστια η μπίζνα.
Ο Τσίπρας λοιπόν έχει πάρει ήδη την Β΄αξιολόγηση και ταξιδεύει ήρεμος στην Κούβα για να αποχαιρετήσει τον δικτάτορα με τους χλιδάτους απογόνους.
Είναι και οι εγχώριοι ολιγάρχες οι οποίοι υπέδειξαν στην κυβέρνηση Τσίπρα τα διεφθαρμένα πρόσωπα-κλειδιά στην Ευρώπη που θα πρέπει να πιαστούν για να γίνει το νταλαβέρι.
Σ΄αυτή ακριβώς τη φάση βρισκόμαστε. Ο Τσίπρας όπως είναι φυσικό γνωρίζει επακριβώς το παρασκήνιο και την σημασία της παρούσης στιγμής για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα από την μεριά των δανειστών.
Οι στιγμές έχουν γίνει πολύ “ευαίσθητες” και εξαιτίας της εκλογής Τραμπ ενώ η επικράτηση του Φιγιόν στη Γαλλία θα στερήσει από τον Τσίπρα την φιλική κυβέρνηση Ολάντ που έκανε όλη την βρώμικη δουλειά για λογαριασμό της Ελλάδας. Μετά την 20η Ιανουαρίου που θα έχει αναλάβει και επίσημα ο Τραμπ θα μπουν αναγκαστικά νέα πρόσωπα στο παιγνίδι οπότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν σε βαθμό αδιεξόδου για την κυβέρνηση.
Οι απειλές του Τσίπρα για εκλογές προς συγεκριμένα διεφθαρμένα πρόσωπα-κλειδιά του ευρωπαικού σάπιου κατεστημένου έπιασαν τόπο.
Τώρα για τις ζωές των Ελλήνων ποιος νοιάζεται. Κι αυτοί με την σειρά τους ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου