Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ GREXIT!!! ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!!

-->
Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν χθες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παραστεί στις εργασίες του Κέντρου Wilfrend Martens, επίσημου το think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-Greece επέστρεψε χθες εκτάκτως…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, οι οποίες ήταν εξόχως ανησυχητικές για το μέλλον της χώρας. Κι αν το Μαξίμου διαρρέει ότι μόνο ο Σόιμπλε φέρνει αντιρρήσεις στην Αθήνα για τις νέες παροχές Τσίπρα, αξιωματούχοι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, έκαναν γνωστό στον κο Σαμαρά ότι πλέον η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη κρέμμεται από μία κλωστή. Του είπαν πολλά, τα οποία τον θορύβησαν τόσο, που έφυγε χθες το βράδυ εκτάκτως, ακυρώνοντας την τριήμερη παραμονή του.

Ο κ.Αντώνης Σαμαράς, ως μέλος του προεδρείου, θα συμμετείχε στη δεύτερη συνάντηση του Κέντρου, στην ατζέντα συζητήσεων του οποίου περιλαμβάνονταν τα εξής θέματα:

1ον. Η αντιμετώπιση των αρνητικών πολιτικών τάσεων, όπως ο λαϊκισμός και ο αντι-ευρωπαϊσμός, στην Ε.Ε
2ον Η Ευρωπαϊκή Ενωση μετά το Brexit.
3ον Οι διατλαντικές σχέσεις, μετά την εκλογή του Ντοναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ.


Στη συνεδρίαση είχαν προσκληθεί να παραστούν τα μέλη του προεδρείου του Κέντρου Wilfrend Martens κ.κ. Χοσέ Μαρία Αθνάρ από την Ισπανία, Ζακ Σαντέρ (πρώην πρόεδρος της Κομισιόν) από το Λουξεμβούργο, Βαν Ρομπέι (πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου) από το Βέλγιο, Καρλ Μπιλτ από τη Σουηδία, Πέδρο Πάσος Κοέλιο από την Πορτογαλία, Γιαν Πέτερ Μπαλκενεντε από την Ολλανδία, Γιαν Κριστόφ Μπιελέτσκι από την Πολωνία, Τζον Μπράτον από την Ιρλανδία, Μίκουλας Ντζουρίντα από τη Σλοβακία, Λόρενς Γκοντζι από τη Μάλτα, Αντριους Κουμπίλιους από τη Λιθουανία και ο πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας Βολφγκανγκ Σουσελ.

Στην συνάντηση έδωσαν το «παρών», επίσης, ο πρόεδρος του ΕΛΚ κ.Joseph Dole καθώς και ο γενικός γραμματέας του ΕΛΚ κ.Antonio Lopez Isturiz.
attikanea.blogspot.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου