Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Η ΜΕΡΚΕΛ! Τι ζητούν βουλευτές της μετά το μακελειό (ΗΧΗΤΙΚΟ)

-->
Το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Βερολίνου αποτέλεσε ένα ισχυρό χαστούκι για την Άνγκελα Μέρκελ φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο μία ανοικτή πληγή που ήθελε να ξεχάσει, το Προσφυγικό. 
Πληγή που δεν θα ξεχαστεί καθώς φουντώνει μέρα με την ημέρα η αντίδραση στους κόλπους του κόμματός της των Χριστιανοδημοκρατών με πολλά στελέχη να της γυρίζουν την πλάτη, καθώς όπως λένε δεν είναι δυνατόν όποιος έρχεται στη Γερμανία να θεωρείται πρόσφυγας.
Ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής Φίλιπ Λένγκσφελντ ο οποίος  υποστηρίζει ότι πολλοί εγκληματίες μπαίνουν στη Γερμανία από το Μαρόκο και την Τυνησία λέγοντας ότι θέλουν να ζητήσουν άσυλο εκμεταλλευόμενοι το σύστημα. Το καρφί του αφορούσε φυσικά το δράστη του μακελειού στο Βερολίνο με τους 12 νεκρούς που αναγνωρίστηκε ως ο 24χρονος Ανίς Αμρί από την Τυνησία που είχε ζητήσει άσυλο.
Τώρα είναι ο πλέον καταζητούμενος στην Ευρώπη και οι Γερμανοί που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του δίνουν 100.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες. Μιλώντας στο BBC Radio 4 είπε χαρακτηριστικά: “Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι δεν πρέπει να βαφτίζουμε πρόσφυγες όλους όσους έρχονται από την Τυνησία και το Μαρόκο. Είναι νεαροί που έχουν διάφορα σχέδια και που δεν έρχονται από εμπόλεμη περιοχή. Αυτός ο άνδρας έφτασε στην Λαμπεντούσα, έκαψε ένα στρατόπεδο, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και διέφυγε από τις ιταλικές Αρχές. Περιπλανιόταν στην Ευρώπη και έφτασε στη Γερμανία ξεγελώντας το σύστημα. Γι αυτό το λόγο πρέπει να πάρουμε μέτρα».
Ο ίδιος στη συνέχεια είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί η είσοδος στη Γερμανία, αλλά και ότι υπάρχουν και άλλοι σαν αυτό που κρύβουν την ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής τους.
Ο δρα Λένγκσφελντ πιστεύει ότι πρέπει να αυξηθούν οι έλεγχοι στα σύνορα αν και πρόκειται για ένα θέμα ταμπού για τα αριστερά κόμματα στη Γερμανία.
<iframesrc=’http://players.brightcove.net/2540076170001/NykPWQNal_default/index.html?videoId=5257951560001′ allowfullscreen frameborder=0>

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου