Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Γενική επίθεση των ακραίων ισλαμιστών

-->
Γενική επίθεση φαίνεται ότι εξαπέλυσε σήμερα ο isis.

Το δολοφονικό χτύπημα στο Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα, οι πυροβολισμοί έξω από την Αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, οι πυροβολισμοί στο Ισλαμικό κέντρο στην Ελβετία, ο συναγερμός στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται επιποδός η αντιτρομοκρατική και τελικά το μακελειό στο Βερολίνο δείχνει την ύπαρξη συντονισμένου σχεδίου που θα προκαλέσει το φόβο στην χριστιανική δύση.

Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στις παραμονές της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης. Τα χτυπήματα αυτά θεωρούνται από τους αναλυτές σαν ένα μήνυμα που στέλνουν οι ακραίοι ισλαμιστές στη δύση όπως αυτό που είπε ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη «εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι εσείς θα πεθάνετε εδώ».

τι εξαπέλυσε σήμερα ο isis.
Το δολοφονικό χτύπημα στο ρώσο πρέσβη στην άγκυρα οι πυροβολισμοί έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην άγκυρα πι πυροβολισμοί στο ισλαμικό κέντρο στην Ελβετία ο συναγερμός στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται επιποδός η αντιτρομοκρατική και τελικά το μακελειό στο Βερολίνο δείχνει την ύπαρξη συντονισμένου σχεδίου που θα προκαλέσει το φόβο στην χριστιανική δύση, οδικά τώρα που βρισκόμαστε στις παραμονές της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης. τα χτυπήματα αυτά θεωρούνται από τους αναλυτές σαν ένα μήνυμα που στέλνουν οι ακραίοι ισλαμιστές στη δύση όπως αυτό που είπε ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη «εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι εσείς θα πεθάνετε εδώ».
νές της μεγαλης γιορτής τηε χριστιανοσύνης. τα χτυπήματα αυτά θεωρούνται απο τους αναλυτές σαν ενα μήνυμα που στελνουν οι ακρεοι ισλαμιστές στη δύση όπως αυτό που είπε ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι εσεις θα πεθάνετε εδώ
ηε χριστιανοσύνης. τα χτυπήματα αυτά θεωρούνται απο τους αναλυτές σαν ενα μήνυμα που στελνουν οι ακρεοι ισλαμιστές στη δύση όπως αυτό που είπε ο δολοφόνος του ρώσου πρέσβη εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι εσεις θα πεθάνετε εδώ

ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου