Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ιπτάμενο αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2017 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

-->
Ένα απίθανο αυτοκίνητο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2017 στις αγορές. Το νέο μοντέλο της AeroMobil έχει μπει στα σκαριά για να είναι το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα έχει την δυνατότητα να ξεδιπλώνει τα «κρυμμένα» του φτερά, να γκαζώνει και να ίπταται στους ουρανούς.
Ο γενικός διευθυντής της AeroMobil, Juraj Vaculik κάνοντας λόγο για το «επιστημονικής φαντασίας» αμάξι που ετοιμάζεται δήλωσε: «Θέλαμε μια άλλου είδους τεχνολογική επανάσταση. Μια επανάσταση στον χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης» και συμπληρώνει λέγοντας «Τα αμάξια με την ικανότητα αυτόματης οδήγησης, χωρίς την παρουσία οδηγού, είναι απλά μια μικρή βελτίωση στο πρόβλημα των μεταφορών. Η πραγματική λύση είναι τα ιπτάμενα αμάξια».
Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα πρότυπο όχημα, το οποίο όμως δεν θα διαφέρει παρά ελάχιστα από αυτό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Εφοδιασμένο με σύστημα «αυτόματου πιλότου» και με αλεξίπτωτα, το μοντέλο της AeroMobil έρχεται να «αναστατώσει» τον τομέα της ιδιωτικής μετακίνησης και σίγουρα να αναφερθεί σε αυτούς που διαθέτουν υψηλό μπάτζετ για την αγορά ενός οχήματος.
Δείτε πως έχει σχεδιαστεί να είναι:
apithano-iptameno-autokinito-2
apithano-iptameno-autokinito-3
apithano-iptameno-autokinito-4
apithano-iptameno-autokinito-6
apithano-iptameno-autokinito-8

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου