Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ; Μεγάλη ανησυχία – Μετακινούνται μεγάλες αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις

-->
Ένας ολόκληρος ιδιωτικός στρατός που είχε αναπτυχθεί στον Περσικό Κόλπο μετακινήθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προετοιμαστεί ενδεχομένως για έναν «επικείμενο εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική», αναφέρει πρώην ο Αμερικανός αξιωματικός των SEAL, Eric Prince σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο ιδιωτικός στρατός με την ονομασία Frontier Services Group (FSG) απέστειλε πίσω στις «ΗΠΑ», 70 μεταφορικά αεροσκάφη γεμάτα με όπλα που ανήκουν σε μία από τις πιο επίφοβες μισθοφορικές δυνάμεις στον κόσμο.

Πρόκειται στην ουσία για δύο στρατιωτικές μισθοφορικές εταιρείες, την FSG και την RRMC, οι οποίες ανήκουν στον Erik Prince , ο οποίος δεν είναι μόνο ένας από τους πιο γνωστούς ειδικούς στον κόσμο στην δημιουργία ιδιωτικών στρατών, αλλά επίσης και ένας πιστός υποστηρικτής του νεοεκλεγέντος Προέδρου Ν. Τραμπ.

O Erik Prince, ήταν ο ιδρυτής το 1997, της ιδιωτικής αμερικανικής στρατιωτικής εταιρείας γνωστής και ως Blackwater USA (που άλλαξε το όνομά της σε Xe Services από Academi) και αποτελούσε μια συγκαλυμμένη οργάνωση που δρούσε υπό την αιγίδα της αμερικανικής κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA), και εργάζονταν για τη δολοφονία ριζοσπαστικών ισλαμικών ηγετών της τρομοκρατίας.

Μετά την ανάληψη της εξουσίας από το καθεστώς Ομπάμα , ο Erik Prince εκδιώχτηκε από τη Χίλαρι Κλίντον από πράκτορας της CIA, ενώ η εταιρεία του, η Blackwater USA, βρέθηκε κάτω από άγρια επίθεση από την επικρατούσα τάση των αριστερών μέσων ενημέρωσης.

Ο ίδιος αναγκάστηκε να πουλήσει την εταιρεία του (το 2010) και μετακόμισε στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Abu Dhabi, όπου εγκαταστάθηκε σε μία από τις πολυτελείς βίλες που έχουν κατασκευαστεί από το Trump International Golf Club.

Σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και αναλυτές (SVR), ο Erik Prince δημιούργησε έναν «μυστικό στρατό» με την υποστήριξη του Προέδρου Σείχη Shaikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Λόγω όμως της επικείμενης άσχημης κατάστασης στο εσωτερικό των ΗΠΑ και μετά από τη νίκη του Τραμπ , ο ίδιος αποστέλλει τους άνδρες του πίσω στην στην Αμερική λόγω πιθανών άμεσων εξελίξεων από το περιβάλλον της Χ.Κλίντον. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που αφορά την Συρία και το Ιράκ.

Τα ΗΑΕ που έχουν τα έκτα μεγαλύτερα αποθέματα του κόσμου σε φυσικό αέριο, αποτελούν ως γνωστό τον κύριο χρηματοδότη του Ισλαμικού Κράτους έχοντας σκοπό να καταστρέψουν τις κυβερνήσεις της Συρίας και του Ιράκ, προκειμένου να κατασκευάσουν αγωγό προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την απεξάρτηση των ΗΠΑ από την Μέση Ανατολή και από τα σχέδια των Σεΐχηδων και ανάγκασε τον Erik Prince να αποχωρήσει εσπευσμένα για τις ΗΠΑ.

Τα ΗΑΕ , το Κατάρ η Σαουδική Αραβία και η Χ.Κλίντον επιμένουν σε αυτό σχέδιο και σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές της υπηρεσίας πληροφοριών SVR, η αποστροφή του νέου ηγέτη της Αμερικής για ένα Γ “Παγκόσμιο Πόλεμο όχι μόνο, δικαιολογείται σε οικονομική βάση, αλλά θα του επιτρέψει να περικόψει τρισεκατομμύρια δολάρια από τον αμερικανικό χρέος και προϋπολογισμό, διακόπτοντας τα σχέδια αυτά.

Αλλά η αντίδραση της νέας τάξης πραγμάτων και των οπαδών της παγκοσμιοποίησης όπως είναι η Χ.Κλίντον , Μ.Ομπάμα οι Σεΐχηδες κά , θα είναι σφοδρή και θα προκαλέσει ενδεχόμενος έναν δεύτερο εμφύλιο μέσα στις ΗΠΑ. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα γίνει.

pentapostagma

katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου