Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΟΡΟΣ “ΕΚΤΕΛΕΙ” ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

-->
Το αντάρτικο πόλεων έχει δοκιμασθεί και στην Ελλάδα

Ο απόλυτος εκφραστής – κυρίαρχος του παγκοσμιοποιημένου Πλανήτη είναι ο Τζωρτζ Σόρος. Ο Ουγγρο-αμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας – κερδοσκόπος επενδυτής απέκτησε τεράστια φήμη με την καταστροφή της Τράπεζας της Αγγλίας, αποκομίζοντας κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992, κέρδος περί του ενός δις δολαρίων. Είναι ο πολιτικός ακτιβιστής που έχει ειδικευτεί στην διάλυση κρατών. Τα κράτη – Έθνη, ειδικότερα, είναι εκείνα τα οποία επιχειρεί να “εκτελέσει” συθέμελα, γιατί είναι η πιο ισχυρή τροχοπέδη στα σατανικά του σχέδια. Επιτυγχάνοντας έτσι, την απόλυτη εξάπλωση της Παγκοσμιοποίησης στον Πλανήτη, με τις δήθεν ανοιχτές κοινωνίες της οικονομικής ελευθερίας.

Δεν χωνεύεται με τίποτε η ήττα από τον Τραμπ.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Τζωρτζ Σόρος ήταν ο χρηματοδότης της Χίλαρι Κλίντον. Ο άνθρωπος αυτός, ήταν ένθερμος υποστηριχτής των “Δημοκρατικών” της Αμερικής. Επένδυσε πολλά χρήματα στην εκλογή της εκλεκτής της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ, για την Προεδρεία των ΗΠΑ. . Καθώς ακούγεται, ότι δαπάνησε για την καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, περί τα 25 εκατομμύρια δολάρια.


Με την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον θα συμπληρωνόταν το πάζλ της Παγκοσμιοποίησης. Και θα ακολουθούσε το τελευταίο στάδιο επιβολής της, που θα ήταν ο υπέρτατος αρχηγός της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ο οποίος θα έφερνε μια πιο στυγνή Δικτατορία στον Πλανήτη. Τη Δικτατορία των Αγορών, των Τραπεζών, του πλαστικού χρήματος!!

Ωστόσο, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, τους ταρακούνησε συθέμελα. Τους δημιούργησε εκκωφαντικό σοκ. Γιατί, όλοι θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον. Δεν θεωρούσαν καν, ότι θα έπρεπε να έχουν καταστρώσει plan B. Τους βρήκε απροετοίμαστους αυτή η εκλογή. Και η επόμενη ημέρα ήταν γι΄ αυτούς πολύ δυσάρεστη, γιατί βλέπουν ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα τους “ξηλώσει το πουλόβερ” που κένταγαν επί 40 και πλέον χρόνια. Γι΄ αυτό δεν μπορούν με τίποτε να χωνέψουν την ήττα τους από τον Ντόναλντ Τραμπ!!

Αναδιπλώνονται, ανασυντάσσονται και καταστρώνουν την αντεπίθεσή τους.

Ο Τζωρτζ Σόρος, είναι ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει, τι πάει να πει ήττα. Γι΄ αυτό και μετά την εκλογή του Τραμπ γίνεται περισσότερο επικίνδυνος.

Από τη στιγμή που διέρρευσε, ότι με άλλους χρηματοδότες των “Δημοκρατικών” είχαν συνάντηση στο υπερλούξ ξενοδοχείο Mandarin Oriental, στο Central Park της Νέας Υόρκης, προκειμένου να καταστρώσουν την στρατηγική της αντεπίθεσής τους. Και είναι γελασμένος όποιος νόμιζε, ότι ο Τζωρτζ Σόρος δεν θα υπερασπισθεί το “οικοδόμημά του”. Την Παγκοσμιοποίηση!!

Με δυναμική αντάρτικου πόλεων, η αντεπίθεση το επόμενο δίμηνο.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, είχε ζητήσει από το Κογκρέσο την είσοδο 110 χιλιάδων λαθρο – προσφύγων για το “οικονομικό έτος 2017”. Μια προοπτική που τίθεται σε κίνδυνο με την εκλογή του Τραμπ.

Όταν, Αμερικανοί αναλυτές θεωρούν, ότι περισσότερες από 45 πόλεις των ΗΠΑ θεωρούνται ως στόχοι τζιχαντιστών, που θα μπουν στις ΗΠΑ, από Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Σουδάν και άλλες πόλεις. Με σκοπό να δημιουργήσουν ανωμαλία στη χώρα, με την πετυχημένη συνταγή του Σόρος, δηλαδή του αντάρτικου των πόλεων. Αυτοί οι λαθρο – πρόσφυγες θα δημιουργήσουν εκρηκτικό μίγμα, όταν θα ενωθούν με τις ομάδες των αναρχικών που δρουν και στις ΗΠΑ. Και οι οποίοι θα συμπαρασύρουν και απλούς, κατευθυνόμενους πολίτες, που αντιδρούν στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Έτσι, αυτή η ανωμαλία θα δημιουργήσει την ανάγκη επιβολής προληπτικών μέτρων λόγω έκτακτων συνθηκών ή ακόμη και μερικού στρατιωτικού νόμου, που θα έχουν τάχατες ως διακύβευμα την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας.

Ένα σατανικό σχέδιο που εξυφαίνεται για το επόμενο δίμηνο, προκειμένου να αποτρέψει την ανάληψη της Προεδρίας των ΗΠΑ, στις 20 Ιανουαρίου 2017, από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι, ένα δοκιμασμένο σχέδιο που έχει εφαρμοστεί και στην Ελλάδα.

Στις 17 Νοεμβρίου στην Αθήνα, κάηκε για μια φορά ακόμη το Πολυτεχνείο. Στάχτες και αποκαΐδια έγινε ο ιστορικός χώρος του Πολυτεχνείου που κάποιοι θεωρούν ότι είναι ορμητήριο των αντι-εξουσιαστικών αγώνων τους.

Όταν, οι ευεργέτες Γ. Αβέρωφ, Ν. Στουρνάρης και Ε. Τοσίτσας, άπαντες από το Μέτσοβο της Ηπείρου, δώρισαν στην Πολιτεία το “Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο”, προκειμένου αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδος, να εκπαιδεύσει στον ειδικευμένο τομέα της τεχνολογίας, τους νεοέλληνες.

Αυτόν τον εκπαιδευτικό πανεπιστημιακό μας χώρο, καμιά κυβέρνηση δεν τον προστάτεψε ποτέ. Επί σειρά ετών, το Πολυτεχνείο κάθε 17η Νοεμβρίου τυλίγεται στις φλόγες. Και τις καταστροφές, ως συνήθως θα τις επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες. Καμία κυβέρνηση δεν προστάτεψε ποτέ τη Δημόσια (πχ σηματοδότες) και Ιδιωτική (καταστήματα) περιουσία που καταστρέφουν οι αναρχοάπλυτοι αντιεξουσιαστές.

Παρά ταύτα, η φετινή επίθεση και ο πυρπολισμός του Πολυτεχνείου, ήταν ο πιο ανησυχητικός. Γιατί, μεταξύ των συλληφθέντων που συμμετείχαν στα επεισόδια, ήταν αρκετοί αλλοδαποί. Για μερικούς εκ των οποίων εκκρεμούν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Αντιλαμβανόμεθα λοιπόν όλοι μας, ότι για μια ακόμη φορά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο ήταν καθοδηγούμενα, με την φετινή να είναι η πιο ακραία μορφή τους.

Αναπάντητα ερωτήματα.

Παρ΄ ότι πλέον δεν υπάρχει το άσυλο στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, όταν τελούνται αυτόφωρα κακουργήματα εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος, τότε η Αστυνομία παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα και δεν χρειάζεται καμιά εντολή Εισαγγελέα ή Πρύτανη του ιδρύματος.

Ωστόσο, η ελληνική Αστυνομία και το αρμόδιο Υπουργείο, χάθηκαν μέσα στη διατύπωση των λέξεων και άφησαν το Πολυτεχνείο να καεί για άλλη μια φορά.

Και εγείρονται πολλά ερωτήματα:

Γιατί δεν υπήρχε μια εβδομάδα πριν περιφρούρηση του Πολυτεχνείου από την Αστυνομία, με ελεύθερη είσοδο μόνο εκείνων των φοιτητών που είχαν εκπαιδευτική εργασία στο Ίδρυμα;

Γιατί έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο Πολυτεχνείο, ώστε να έχει το κάθε ταραχοποιό – εγκληματικό στοιχείο στο εσωτερικό του Ιδρύματος και να κατασκευάζει εκ του ασφαλούς βόμβες μολότοφ;

Από τη στιγμή που στο μέγιστο εκπαιδευτικό μας ίδρυμα, όλες οι σχολές έχουν μεταφερθεί στου Ζωγράφου, εκτός της Σχολής Αρχιτεκτόνων, η οποία παραμένει στην οδό Πατησίων…

Με αυτά και με τα άλλα, θα έπρεπε να έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Αλλά που τέτοια ευαισθησία. Η καρέκλα μας να είναι καλά, στην οποία έχουν βάλει συγκολλητική ουσία για να μην ξεκολλάει από τον πισινό τους…

Επανέρχομαι, λίαν συντόμως…

ΥΓ:

Οφείλω να καταγγείλω, ότι τελευταία τα κείμενά μου δέχονται στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικό πόλεμο. Παρά ταύτα, η “ενόχλησή μου”, προς τη ΝΤΠ και τα όργανα της Παγκοσμιοποίησης θα συνεχισθεί…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου