Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Ο Μ.Α.Τ.Σ.(Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος) μίλησε στον Βενέδικτο

-->
Βατικανό «Ο Θεός μου είπε να παραιτηθώ», λέει ο ποντίφικας Βενέδικτος

Λέει ότι ο Κύριος γέννησε στην καρδιά του την θέληση να μείνει μόνος μαζί του...Τη βεβαιότητα ότι την παραίτησή του, τον περασμένο Φεβρουάριο, την ενέπνευσε ο Θεός, εξέφρασε ο επίτιμος ποντίφικας Βενέδικτος σε δηλώσεις του, οι οποίες αναρτήθηκαν στην διαδικτυακή πύλη εκκλησιαστικών ειδήσεων «Zenit.org».

«Μού το είπε ο Θεός. Ήταν μια εμπειρία μυστικιστικού χαρακτήρα, κατά την οποία ο Κύριος γέννησε μέσα στην καρδιά μου την θέληση να μείνω μόνος μαζί του», υποστήριξε ο Βενέδικτος .

Σύμφωνα με το Zenit.org «η εμπειρία αυτή συνεχίσθηκε και κατά τους τελευταίους μήνες, με όλο και εντονότερη την επιθυμία του Γιόζεφ Ράτσιγκερ να διατηρήσει μια μοναδική και άμεση σχέση με τον Κύριο».

Αναφορικά με τον διάδοχό του, ο Γερμανός πρώην επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Βενεδικτος είπε ότι όσο περισσότερο παρατηρεί τον πάπα Φραγκίσκο, τόσο ενισχύεται η βεβαιότητά του ότι η επιλογή του να παραιτηθεί ήταν αποτέλεσμα της βούλησης του Θεού.

Υπενθυμίζεται ότι ο επίτιμος ποντίφικας ζει στο μοναστήρι Mater Ecclesiae (Μητέρα της Εκκλησίας) στο εσωτερικό του Βατικανού και πολύ σπάνια, μεταβαίνει για λίγες ημέρες στην θερινή κατοικία των παπών, στην λίμνη του Κατέλ Γκαντόλφο, τριάντα, περίπου, χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη.


ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr

Σημείωση:Ο Μ.Α.Τ.Σ.(Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπατος) είναι ο ''Θεός'' που πιστεύουν οι μασώνοι!!!
Να μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ''Θεός'' είχε πει στον Μπους(πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ) να εισβάλει στο Ιράκ! Το είχε πει και δημόσια!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου