Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Αναστασίου: ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

-->
Ποιος ανθρώπινος νους στην σημερινή εποχή μας θα σκεφτόταν μέχρι πρότινος, ότι Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ θα ερχόταν στη σημερινή απόγνωση; Δυστυχώς, ολίγοι που εξυπηρετούν ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! έφεραν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ στην εξαθλίωση, στο σημείο ΜΗΔΕΝ!
Παρατηρούμε κάτω από την ΠΙΕΣΗ του ΔΗ­ΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ φαινόμε­να αιφνιδίων θανάτων, συχνών αυτοκτονιών, κατάθλιψης ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ελλείψει φαρ­μάκων, και ιδίως των ΓΕΡΟΝΤΩΝ, και ότι με αυτά συνεπάγονται.

Ο νεανικός πληθυσμός να αντιμετωπίζει τον εφιάλτη τnς ΑΝΕΡΓΙΑΣ, δυσκολίες σπουδών και ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον. Ποια χαρά να νοιώσουν και ποια ευτυχία; Τα ανθρώπινα αισθήμαια νέκρωσαν στον βωμό του ΧΡΗΜΑΤΟΣ δυστυχώς! Μετά τα μαύρα χρόνια της ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ υπήρχαν οι ΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ που είχε έρθει στην εξαθλίω­ση ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. Σήμερα όμως τι φταίει; Πριν λίγα χρόνια στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ δεν έρρεε πακτωλός ΧΡΗΜΑΤΩΝ; Είχαμε τότε τόσα πολλά, που μας περίσσευαν; Γιατί λοιπόν, δεν μας προειδοποιούσε κανείς απ τους οικονομικά ισχυρούς να προσέχουμε να μην σπαταλάμε τόσα πολλά λεφτά γιατί τους τα ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

Έτσι, στα ξαφνικά, ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑ­ΡΑΜΑΝΛΗ, μας θυμήθηκαν να μας τραβήξουν το αυτί; ΜΗΠΩΣ όλα αυτά είναι μια νέα επινό­ηση για να καλυφθούν πίσω από όλες αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και να μας φέρουν στη εξαθλίωση; Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΔΟΥ-ΝΟΥ-ΤΟΥ και φυσικά σε συνεργασία με τους δικούς μας πολιτικούς ΜΗΠΩΣ; Το σύμπλεγμα των ΝΗΣΙ­ΩΝ ΜΑΣ, και όχι μόνο ΜΗΠΩΣ; Πίσω από όλα αυτά κρύβεται κάτι; Το οποίο δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ ή αν κά­ποτε μαθευτεί θα είναι ίσως για μας τότε πολύ αργά;... ΜΗΠΩΣ τα ξένα συμφέροντα ορέγονται τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, (ΟΡΥΚΤΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ κλπ) συν την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ, που δεσπόζει επί της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ; Εγώ δεν λέω ΜΗΠΩΣ! Λέω ΝΑΙ χωρίς αμφιβολία. Έτσι είναι δυστυχώς. Βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες και παίζουν αναλόγως και πάντα εις βάρος των Δικών μας συμφερόντων.

Όμως φτάνει πια! ΕΩΣ ΕΔΩ! Σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι τους πρέπει να βάλει φραγμό, ο (ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ) όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί ο (ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).
Φτάνει πια, ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ πρέπει να αφυπνιστεί και να αντιδράσει άμεσα από εδώ και πέρα. Στην δύ­ναμή του είναι και στην αποφασιστικότητά του να τα αλλάξει όλα.

Δεν αντέχουμε πια άλλα πειράματα. Και ας μην ξεχνάμε. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ! και το ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ-ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου