Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πώς βρέθηκε στη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες ο κ. Σαμ Φάις

-->
Αίτηση διαγραφής από τον πίνακα οφειλετών που δημοσιοποίησε πρόσφατα το υπουργείο Οικονομικών έχει υποβάλει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Σαμ Φάις και, σχετικά, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και ΕΦΚ ενημερώνει, με σημείωμά της προς την Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, αναφέρει ότι “ο ανωτέρω οφειλέτης δεν έχει στην υπηρεσία μας οφειλές έως την έκδοση αναμενόμενων δικαστικών αποφάσεων».
Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου και με θέμα «Διόρθωση πίνακα οφειλετών”, αναφέρεται ότι η εταιρεία του κ. Φάις “έχει προσφύγει σε ένδικα μέσα και έχει εξοφλήσει έως σήμερα τα ποσά φορολογικών διαφορών που έχουν προκύψει, συμμορφούμενη με τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, ενώ υπόλοιπες φορολογικές διαφορές που εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια δεν καθίστανται άμεσα απαιτητές προς εξόφληση μέχρις εκδόσεων τελεσίδικων ή αμετάκλητων αποφάσεων από το Διοικητικό Εφετείο και το Συμβούλιο της Επικρατείας”.

H εταιρεία, όπως επίσης αναφέρεται, έχει εκδώσει επιταγή 2,8 εκατ. ευρώ προς εξασφάλιση κάθε είδους απαίτησης που θα προκύψει από νεώτερες δικαστικές αποφάσεις.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου