Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020

Το νομοσχέδιο HR6666 στο Κογκρέσο, που θα παραβιάζει ιδιωτικό άσυλο

-->
Οπως θα δείτε αν πάτε στη σελίδα του Κογκρέσουhttps://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1  ΄εβαλαν το  νομοσχέδιο TRACE  για τον Covid19 υπ’αριθ.  (πλάκα μας κάνουν)  HR6666  όπου το TRACE ειναι τα αρχικά των λέξεων Testing Reaching & Contacting Everyone (Εξέταση, Ανευρεση και Επαφή Ολων)  διά του οποίου θα νομιμοποιούνται οι υγειονομικές υπηρεσίες να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών, να τους εξετάζουν και αν βρεθεί κάποιος θετικός να τον απομακρυνουν από την οικία του, σε… “ασφαλές μέρος” 
Το συγκεκριμένο κιτ εξέτασης (PCR) έχει επανειλημμένα βγάλει ΨΕΥΤΙΚΑ θετικά… Μπορούμε να φανταστούμε λοιπόν τι θα γίνει…  Με τις “κοινωνικές αποστάσεις” που επαναλαμβαναν αδιαλήπτως με γκεμπελικό τρόπο (η επανάληψη πείθει) θεωρούν ότι καταφέρνουν να διχάσουν τους πολίτες, να τους απομακρύνουν, να τους κάνουν εχθρικους μεταξύ τους.
Με αυτό το κολπάκι αν (ή να πω όταν) επικυρωθεί  θα διεισδύουν στο άσυλό μας, θα διασπούν οικογένειες.  Υπάρχει κανείς (ακόμα κι ο πιο υπάκουος) που μπορεί να το δεχτεί αυτό;  Το θέμα είναι άγριο. Σοβαρότερο δε γίνεται.  Με το που θα γίνει νόμος στις ΗΠΑ, ειναι μαθηματικά βέβαιο  ότι θα γίνει και εδώ, και σε κάθε χώρα κάτω από την ομπρέλα της παγκοσμιοποιησης ΝΤΠ.
Τα  ψέματα, οι κουβέντες, οι θεωρίες κι οι κατάρες, τελείωσαν. Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω ποιος, δεν ξέρω  τι , ξέρω ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Να κινηθούν σύσσωμοι οι πολίτες σαν μια γροθιά γι’αυτό το θέμα, κάνοντας σαφές στην εξουσία (μέσω των βουλευτών της περιφέρειάς τους, μέσω επιστολών σε αμοδίους και με οποιοδήποτε άλλο δόκιμο και θεμιτό μέσο) ότι ο ελληνικός λαός αντιτίθεται απολύτως με τέτοια πρακτική, οποτε να μη διανοηθουν να εφαρμόσουν τέτοια πολιτική.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου