Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Αλληλουχία συμπτώσεων ή γεγονότα σκοτεινών πεποιθήσεων;;;;

-->
Ας ξεκινήσουμε με την γενική εικόνα και πληροφορία. .. Για να ακολουθήσει το νήμα που ίσως συνδέει όλα τα παρακάτω με την πλάνη και την προπαρασκευασμένη κατάσταση ‘πανδημίας’, Παγκοσμίου Οργανισμού υγείας, εμβολιασμούς, μέτρα, Bill Gates και όλα όσα ζούμε σήμερα..ας συνδέσω μερικές πληροφορίες.
Αστάνα, Καζακστάν. Μια πόλη σχεδόν άγνωστη στους περισσότερους, κάποιοι γνώριζαν η δεν φαντάζονταν την σημασία της και κάποιοι γνώριζαν και μιλούσαν..Είναι η πόλη Αστάνα του ανεξάρτητου κράτους του Καζακστάν. Χτίστηκε τον 21ο αιώνα  στις στέπες της Ασίας με δισεκατομμύρια πετροδόλαρα της ελίτ. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό, ένα φουτουριστικό κεφάλαιο αποκρυφισμού και εσωτερικισμού, αγγαλιάζοντας την Νέα Παγκόσμια Τάξη και εορτάζοντας την ποιο αρχαία θρησκεία, την λατρεία του ήλιου.
Εκεί συναντιούνται οι ισχυροί του πλανήτη, αρχηγοί κρατών, ελιτιστές, επικεφαλείς ιερωμένοι όλων των θρησκειών.
Κτίρια όπως η πυραμίδα της ειρήνης αφιερωμένο στην “αποκήρυξη της βίας”, μέρος επαφής όλων των θρησκειών, μέρος όπου εργάζονται συστηματικά για την ίδρυση της “Πανρθησκείας”
Ο Βρετανός αρχιτέκτονας ο Λόρδος Νόρμαν Φόρστερ δήλωσε ότι αυτό το κτίριο είναι ένας ναός της ειρήνης για όλη την ανθρωπότητα και ένα μυστικιστικό τέμπλο προσευχής προς το μέγα θεό Ήλιο. Βασισμένο στην Αιγυπτιακή μυθολογία που προέκυψε από την αντίδραση του Φαραώ Ακενατόν προς την αυξανόμενη ισχύ του ιερατείου του Άμμωνα. Πρόκειται για μια αναγέννηση της ηλιακής λατρείας του Ρά.
Μετά τα βίντεο θα πάμε ποιό βαθεία.. στο “σήμερα”
Αφού πήρατε μια ιδέα ή κάποιοι γνωρίζατε ήδη και σας ήταν αδιάφορο πάμε να δούμε μια πληροφορία που ενώνει το κοντινό μας παρελθόν με το παρόν και γιατί διάλεξα την Αστάνα.
ΦΕΚ11 Μαρτίου 2020 Εφημερίδα της Κυβέρνησης Νόμος Υπ’αριθ. 4675
Αναφέρει: Πεδίο εφαρμογής της πολιτικής δημόσιας υγείας.
Στο πλαίσιο εφαρμογής η διάρθρωση, οι δομές και οι δράσεις της δημόσιας υγείας συνδέονται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο επίπεδο της κοινότητας και δεσμέυονται απο τα άρθρα 2 παράγραφος 1,5 παράγραφος 5 και 21 παράγραφος 3 του Συντάγματος, το Διεθνές σύμφωνο για τα οικονομικά , κοινωνικά και μορφωτικά δικαιώματα 1966/1976 το οποίο κυρώθηκε με τον νόμο 1532/1985 Α’45 της διακύρηξης της Αλμα-Άτα (Καζακστάν) το 1978 και της Αστάνα το 2018, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις κατευθηντήριες οδηγίες της διακύρηξης των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. με ψήφισμα της Γενικής συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών Α/RES/70/1 στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.
Και συμπληρώνει κάτω το ΦΕΚ για την γνωστή πολιτική υγείας σε όλους πια ότι σε περίπτωση εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος με σοβαρές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία μπλα μπλα…ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΥΠΩΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. Αυτά ώς πρός τον νόμο
ΦΕΚ11 Μαρτίου 2020 Εφημερίδα τς Κυβέρνησης Νόμος Υπ’αριθ. 4675 καθώς και σε άλλα κράτη..
Ακολουθούν οι παρακάτω σύνδεσμοι για προβολή του ΦΕΚ και όσα παρακάτω θα σας πώ…
Μετά το 1978 και το συνέδριο Αλμα-Άτα, το ίδρυμα Rockfeller χρηματοδότησε το συνέδριο για την υγεία στην Ιταλία στο συνεδριακό Κέντρο Bellagio, ώστε να ξαναπροσδιοριστούν οι στόχοι Υγεία και Πολιτική της PHC (Επιλεκτική Πρωτοβάθμια Υγεία) για πιο επιτυχημένες πολιτικές στρατηγικές εφαρμογής.
Ας το πιάσουμε απ’την αρχή ώς ένα μυθιστόρημα για επιφανειακούς όπως εμένα..
Σου λένε ότι το 1978 πρωτομαζέυτηκαν και τ’άβαλαν κάτω στην Αλτα-Αμα για τις πολιτικές πρακτικές της υγείας, θα μου πεις μια χαρά κάπου, κάποιοι έπρεπε να τα ορίσουν..Μετά το ίδρυμα Rokfeller αναλαμβάνει “καλή την πίστη” την χρηματοδότηση το 1979 στην Ιταλία..να ξαναορίσουν όλα όσα συμφωνήθηκαν με πιο καλές στρατηγικές, πάλι μια χαρά θα πώ, λεφτά έχει ο άνθρωπος ήθελε να βοηθήσει..και αφού έχουν όλα οριστεί, πάμε πιο κοντά σε μας. 2018 στην Αστάνα όπου ξαναδιαπραγματεύονται και ορίζουν τις πολιτικές αυτές που θα μας προστατέψουν. Εκεί αρχίζω να σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι.. Αστάνα, μα καλά εκεί βρήκαν? Εκεί που μαζεύεται όλο το πλανημένο παπαδαριό του κάθε λογής δόγματος? Εκεί που κάθε ναός-οικοδόμημα έχει συμβολική σημασία η κατασκευή του και η χρήση του. Και όλα αυτά το 2018..λίγο πριν το ξέσπασμα…μπρρρρρ τρομακτικό λέω!
Και ξανασκέφτομαι ότι σ’όλλο αυτό το εγχείρημα απο το 1978  εώς σήμερα είναι χωμένος και ο Π.Ο.Υ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας..μα πως να μην ήταν λέω, για την υγεία μας μιλάμε..ο ΠΟΥ ξαναλέω..και παίρνω βαθειά ανάσα συνεχίζοντας τον καφέ μου.
Και ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι ο φιλάνθρωπος Bασιλάκης Πόρτες (Bill Gates) χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ, και για τα εμβόλια του, τα ληγμένα που πάσαρε στην Αφρική και Ινδία με αποτέλεσμα θανάτους και παράλυση.
Και πάλι ξαφνικά γιατί ακόμα μπορούμε και μιλάμε.. ανακαλύπτουμε πατέντα του Βασιλάκη για W060606 μπλα μπλα εμβολιασμού με ψηφιακά χαρακτηριστικά…
Και τέλος όλα τα παραπάνω έγιναν με την συμμετοχή του ΟΗΕ με βάση την βιώσιμη ανάπτυξη. Σας θυμίζει κάτι για όσους έχουν ασχοληθεί; Αν όχι ερευνήστε Agenta 21-30 OHE. (Στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ)
Και μιας και οι συμπτώσεις έγιναν πολλές πλέον δεν αναρωτιέμαι..όλα μα όλα οδηγούν στο ότι η αρχή έγινε τότε για το σήμερα σου..ενορχηστρώθηκε το κάθε τι και τίποτα τυχαίο δεν συμβαίνει στην ζωή σου και την πλάτη σου.
Θα τελειώσω με μια ακόμα πληροφορία..το πεδίο μας διδάσκει.
Ένα απλό φύλλο της Κυβέρνησης ΦΕΚ που αναφέρει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και μόνο (που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε..καταργώντας τα χρηστά ήθη) αν κοιτάξεις καλύτερα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός νομοθετείτε απο όλες τις παραπάνω πληροφορίες που αναγράφει το ΦΕΚ αναλυτικά. Πως από ένα ΦΕΚ μπορείς να αντλήσεις τόσες πληροφορίες..πόσο ανοιχτά είναι καμιά φορά τα πράγματα μπροστά στα μάτια σου που με λίγη προσοχή θα δεις αυτά που επιμελώς κρύβουν με κάθε κόστος.
Αυτοί που επιλέγουν για σένα.. αν δεν θες.. ξεκίνα να παρατηρείς!
Σας ευχαριστώ
Michalis Prf / hidden character

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου