Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ 11:30! TO ΤΕΛΟΣ! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

-->
Πολυ δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου!
Ο πιο στενός του συνεργάτης, ο αρχισυντάκτης της real Βασίλης Σκούρης εγκατέλειψε τον όμιλο.
Ο ίδιος γράφει στον λογαριασμό του στο facebook!
29432287_1975893425995436_1764993355474796544_n
ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
Απόψε ολοκληρώθηκε και το δικό μου συναρπαστικό ταξίδι με τον όμιλο του real. Ελαβα απίστευτα πράγματα και κυρίως την εμπιστοσύνη του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ έδωσα ό τι καλύτερο είχα. Βρήκα πραγματική ελευθερία και άξιους συναδέλφους και φίλους. Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο, τα σαιτ θα παραμείνουν πρώτα και εγώ θα χαίρομαι.
Νίκο, Στέργιο, Βασίλη, Κωνσταντίνε, Δημήτρη, Ανδρέα,Αναστασία, Γιώργο, Ακη, Κολοκοτρώνη, Μάνο, Ελισσάβετ, Γεωργίου, Μπουζιώτη σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ όλους. Πρωτίστως τα παιδιά του πολιτικού που με ανέχτηκαν. Τον Παναγή, τον Γιώργο, την Μαριτίνα, τον Ηλία, τον Θάνο, τον Αντώνη,τον Πάρι. Τον Αθανασίου, τον Παντελή, τον Θανάση, τα παιδιά του ραδιοφώνου, τα παιδιά του σαιτ, τους φίλους του enikos, τα κορίτσια του LIFE. Οσους εκτός δουλειάς με στήριξαν. Σας αγαπάω.
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ….
Nα φανταστούμε ότι με την τελευταία φράση στέλνει μήνυμα στον πρώην εργοδότη του ότι θα τον ακολουθήσουν και άλλοι;
Πριν από δυο μέρες οι συνάδελφοι του enimerosi24 έγραφαν για τον όμιλο του Ν. Χατζηνικολάου!
Πτωχοκομείον το Real group
Με πτωχοκομείο παρά με επιχείρηση που εισπράττει, πληρώνει και κερδίζει, μοιάζει τους τελευταίους 5 μήνες το «Real Group» καθώς το ταμείον είναι μείον, εξού και οι αποχωρήσεις στελεχών (Ν.Στραβελάκης, Σ.Καψώχας, Χ Μπάρλας, Γιαννης Παπαδόπουλος κλπ) λόγω της στάσης πληρωμών.. Το κλίμα στην εφημερίδα και το ραδιόφωνο είναι «συννεφιασμένο » και αρκετοί κάνουν λόγο για μπόρα που όπου νάναι θα ξεσπάσει… Η ανοχή και η αναμονή έχει ξεπεράσει κάθε όριο και τα ελάχιστα έναντι που δίνονται κατά διαστήματα σε φακελάκια, μοιάζουν με φιλοδωρήματα και δεν μπορούν να απαλύνουν την οργή και την απόγνωση των εργαζομένων… Το ίδιο αδιέξοδο αντιμετωπίζει και η διοίκηση της εταιρείας αναζητώντας το λευκό ιππότη για τη σωτηρία της.. Είναι όμως πολλά τα χρέη.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου