Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Γιούχαραν τον Σημίτη: Είσαι προδότης του φώναζαν...

-->
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αποδοκιμάστηκε σφόδρα από τους πολίτες ο κ. Σημίτης: Είσαι προδότης του φώναζαν... - Ο λαός δεν ξεχνά και ειδικά τώρα που είναι στην επικαιρότητα τα Εθνικά ζητήματα - Ως γνωστόν για πολλά από αυτά, αλλά και για τα ζητήματα της οικονομικής κατάντιας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, ο κ.Σημίτης έχει βαρύτατες ευθύνες.

Ο πρώην πρωθυπουργός τα άκουσε λοιπόν για τα καλά από απλούς πολίτες - επιβάτες του πλοίου της γραμμής για Σύρο.

Βλέπετε, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα περάσει το τριήμερο των αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας στο νησί της Σύρου.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Σημίτης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με τη Σίφνο, την οποία επισκέπτεται συνέχεια.

Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Μόνο που το ταξίδι που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης του επιφύλαξε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν στο ίδιο πλοίο (Blue Star Paros), υπήρξαν συνεπιβάτες του κ. Σημίτη οι οποίοι του επιτέθηκαν λεκτικά, τον αποδοκίμασαν και κάποιοι τον αποκάλεσαν «προδότη».

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία την ώρα που κρατάει την εφημερίδα του… Δείτε το βλέμμα του. Δείχνει να κρατιέται με μεγάλη προσπάθεια...

Εκείνος- συνοδευόμενος από τη γυναίκα του- διατήρησε την απαιτούμενη ψυχραιμία, δεν απάντησε σε όσους του ζήτησαν το λόγο ή τον γιούχαραν, κατευθύνθηκε προς τη διακεκριμένη θέση, ενώ η ένταση δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα και οι καταστάσεις δεν ξέφυγαν.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου