Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Τράγκας: Ο Μέγας Αλέξανδρος Είναι Οργισμένος Με Τους Εφιάλτες Των Αθηνών

-->
Όλοι πρέπει να είμαστε σήμερα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Όλο το Έθνος πρέπει να είναι σε σχηματισμό Μακεδονικής φάλαγγας. Τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος καλπάζει πάνω στον Βουκεφάλα σε όλο το μήκος και το πλάτος της Μακεδονίας. Θέλει να την υπερασπιστεί απέναντι στους προδότες της Αθήνας. Οδηγεί τις ψυχές των Μακεδόνων εναντίον όλων αυτών των εφιαλτών που θέλουν να νομιμοποιήσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Θεωρώ βέβαιο ότι ο Μέγας Μακεδόνας θα καταδιώκει έως το τέλος της ζωής τους, όλους αυτούς που χαμογελώντας τρέχουν να αναγνωρίσουν «ξένη γη» ως γενέτειρά του.
Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν ότι ασήμαντοι άνθρωποι, χωρίς ελληνική ψυχή, χωρίς ελληνικό DNA, χειρίστηκαν εθνικά θέματα με πολιτική και προσωπική ιδιοτέλεια. Και μπροστά στα προσωπικά συμφέροντά τους παρέκαμψαν και αγνόησαν τη βούληση του ελληνικού λαού και την τύχη των επόμενων γενεών.
Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς πρωταγωνιστούν στο ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία και στην αναγνώριση του γειτονικού κρατιδίου, ανοίγοντας μία ακόμη κερκόπορτα στις εδαφικές διεκδικήσεις των εχθρικών γειτόνων. Αυτό το τρίδυμο κατάφερε μέσα σε μικρό διάστημα να διεγείρει τις ορέξεις και τις
αρπακτικές διαθέσεις Τούρκων, Αλβανών και Σκοπιανών. Ο μοιραίος Τσίπρας προκάλεσε τη μεγίστη αφυδάτωση της οικονομίας, «έκαψε» την ψυχή και το χαμόγελο του ελληνικού λαού και τρέχει τώρα να προβεί σε ένα πλήθος προδοτικών ενεργειών στα εθνικά θέματα. Με τι αντάλλαγμα; Να μείνει για λίγους μήνες ακόμη πρωθυπουργός! Είναι η μεγαλύτερη μεταπολιτευτική ατυχία της Ελλάδος να έχει έναν πρωθυπουργό που χαρακτηρίζεται διεθνώς ως «κωλοτούμπας» από πλήθος μεγάλων ευρωπαϊκών εφημερίδων και είναι «έτοιμος» να συζητήσει τον «εκσυγχρονισμό» της Λωζάνης!
Ουδείς Έλληνας πρωθυπουργός στο παρελθόν έχει αγγίξει τόσο πολύ την προδοσία και την υποταγή σε όλα τα θέματα που αφορούν το μνημόνιο, την κατοχή και το σύνολο των εθνικών θεμάτων. Μόνο οι άφρονες και φασίστες Απριλιανοί υπήρξαν πρωταγωνιστές τέτοιων ενεργειών σε βάρος του λαού και φυσικά της διχοτόμησης του νησιού της Αφροδίτης, της μαρτυρικής Κύπρου.
Με την ίδια «Απριλιανή ψυχή» πολιτεύεται ο Αλέξης Τσίπρας, αγνοώντας επιδεικτικά το λαϊκό αίσθημα και το γεγονός ότι εκπροσωπεί ισχνότατη λαϊκή μειοψηφία. Δείχνει πρόθυμος να «δολοφονεί» καθημερινά ολοένα και περισσότερους Έλληνες, να βιάζει το Σύνταγμα και τους Νόμους και να δίνει ευκαιρίες στους Ξένους να αρπάξουν ελληνικά εδάφη.
Επί των ημερών του, η χώρα παρουσιάζει εικόνα «βομβαρδισμένης περιοχής» και προκαλεί τα ειρωνικά σχόλια των ανθελληνικών κέντρων του εξωτερικού, που τονίζουν ότι «όταν βήχει ο Ερντογάν ή θυμώνει , ο Τσίπρας τρέχει δουλικά να τον ακούσει και να τον υπακούσει». Ο ένας συνεργάτης του χαρακτηρίζει τον άλλον ατζέντη των Ξένων ή Yesman ή πιόνι ή όργανο ξένων συμφερόντων ( βλέπε δηλώσεις Βαρουφάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ). Ο ένας μετά τον άλλον, τον χαρακτηρίζουν «μειωμένης αντίληψης», «χαμηλής μόρφωσης και εμπειρίας» και «έτοιμο» να τα δώσει όλα! Οι Βρυξέλλες μιλάνε για δρακόντεια επιτήρηση μέχρι να εξοφληθεί το 75% των οφειλών της Ελλάδος. Η Εθνική Άμυνα μετατρέπεται σε «τσιγαρόχαρτο» και οι «χαχόλοι» του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες χαμογελούν ηλιθίως στο άκουσμα των ονομάτων που προτείνει ο Νίμιτς.
Τεράστια είναι η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος αν και ανεύθυνος άρχων θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί για να πάει η χώρα σε εκλογές και να υπάρξει νωπή λαϊκή ετυμηγορία. Αφήνει έτσι, τον Τσίπρα και τον Καμμένο να παραχωρήσουν το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους. ΘαΟ αρχιεπίσκοπος παίζει «βρόμικο παιχνίδι» λέγοντας ότι «δεν χρειάζονται φωνές και συλλαλητήρια» στην υπόθεση του Μακεδονικού. Σε λίγο από ό,τι φαίνεται ο Αρχιεπίσκοπος θα δεχθεί τα 12 Ευαγγέλια να γίνουν 6 και να είναι και σύντομα!
περάσει και αυτός στην Ιστορία ως μέγας προδότης που προτίμησε να κρατήσει την καρέκλα του και άφησε «πρόθυμους», «αδύναμους» και ήδη «δοσμένους» και «παραχωρημένους» πολιτικούς να μικρύνουν την Ελλάδα.
Εντύπωση μου προκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα αντί να δείχνει ηγέτης έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, αντί να κινητοποιεί το λαό και να δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει την πατρίδα, εμφανίζεται ως «μνημονιακός ηγετίσκος», «αδύναμος» και «ζαρωμένος» από τώρα, που όχι μόνο δεν έχει να προσφέρει καμία ουσιαστική πρόταση για την οικονομία αλλά κάθεται και στη γωνία στα εθνικά θέματα, φοβούμενος μη στεναχωρήσει κάποιο ξένο παράγοντα ή τις τράπεζες και τα funds.
Υποτίθεται ότι δεν εμποδίζει τα στελέχη της ΝΔ να πάνε στο συλλαλητήριο αλλά ο ίδιος κάθεται πολύ μακριά, δείχνοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τίποτα περισσότερο. Προδιαγράφοντας έτσι και ένα αρνητικό μέλλον για τη ΝΔ και τις ημέρες του στην εξουσία. Θα έπρεπε να είναι μπροστάρης στο θέμα του Μακεδονικού και όχι απλά σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους να λέει ότι «θα τηρηθεί η γραμμή Καραμανλή στο Βουκουρέστι».
Σίγουρα η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνει οργισμένη και μαζί θλιμμένη για όλους αυτούς τους απόγονους, που δεν μπορούν να κρατήσουν τη Μακεδονική Σάρισα. Είναι ριψάσπιδες, ασπάλακες και
οσφυοκάμπτες. Σκουλήκια έτοιμα να τα ποδοπατήσουν. Καμία σχέση με εκείνους που σχημάτιζαν τη Μακεδονική Φάλαγγα. Με εκείνους που κάλπασαν στα Γαυγάμηλα, στη Μάχη της Ισσούς, στη Μάχη του Γρανικού.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αρχιεπίσκοπος, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός της Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Εξωτερικών ασφαλώς ποτέ δεν θα ήταν καλεσμένοι στην αυλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Δεν είχε τέτοιους στις μάχες. Αυτοί περπατάνε με συνεχή υπόκλιση. Η σπονδυλική στήλη τους έχει σχήμα ΓΑΜΜΑ. Σήμερα, όλη η Ελλάδα πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξανδρος είναι οργισμένος…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου