Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ! Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ντουτέρτε στον Αρχηγό της επιτροπής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Είσαι παιδεραστής!

-->
Είστε παιδεραστής; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος των Φιλιππίνων ξεκίνησε την τελευταία του διαδήλωση εναντίον του επικεφαλή της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας, καθώς ο Chito Gascon φαινόταν να ανησυχεί μόνο για τα εφηβικά θύματα στον συνεχιζόμενο πόλεμο κατά των ναρκωτικών του έθνους, πιστεύει ο Rodrigo Duterte.
Ο Duterte έθεσε το ερώτημα στον Πρόεδρο της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Gascon ενώ μίλησε στην πατρίδα του στο Νταβάο το Σάββατο.
«Αυτός ο τύπος είναι σαν παιδόφιλος, ένας π…τάνας γιος. Γιατί αγαπάς τόσο τους εφήβους; «είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων. Στη συνέχεια πήγε να αμφισβητήσει τα κίνητρα του Gascon σε μια επίμονη επίθεση.
«Τώρα έχω τις αμφιβολίες μου. Είσαι ομοφυλόφιλος ή παιδεραστής; Γιατί είναι αυτός ο τύπος ασφυκτιωμένος σχετικά με το θέμα των νέων, ιδιαίτερα των αγοριών; Είστε παιδεραστής; Θέλετε τους νέους; Έχετε εμμονές με νεαρά αρσενικά. Επομένως, έχω αμφιβολίες εάν είστε παιδεραστής ή είστε ηλίθιος, «, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ Philstar.
Ο Duterte συγκρούστηκε επανειλημμένα με τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά της πολιτικής για τα ναρκωτικά, η οποία μέχρι σήμερα έχει στοιχίσει περισσότερες από 7.000 ζωές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων αρκετών δωδεκάδων εφήβων.
Στη συνέχεια ο Duterte επέκρινε τον Gascon ότι δεν ανησυχεί για άλλα ζητήματα που πλήττουν τις Φιλιππίνες, κατηγορώντας τον ότι υπηρετεί ως πιόνι του Φιλελεύθερου Κόμματος και άλλους κριτικούς που τον θέλουν από το γραφείο.
«Κάθε μέρα στο Marawi, υπάρχουν τρομοκράτες που βιάζουν γυναίκες αλλά δεν λέτε τίποτα. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη χώρα; πρόσθεσε.
rt.com

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου