Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ... - ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΙ: ''ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ''

-->
Λόγια συμπάθειας εξέφρασε η Κριστίν Λαγκάρντ για τον Ελλήνα πρωυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση.
«Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, η στάση του ήταν πάντα σοβαρή, στην ιδεολογική του γραμμή, με τις δικές του προτεραιότητες, με το δικό του σύνθετο πολιτικό πρόγραμμα και μια εξίσωση να λύσει», τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ μιλώντας σε κυριακάτικη εκπομπή του France 2.
Όπως λέει η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν πάντα σοβαρός και δεν έπαιζε παιχνίδια στρατηγικής και εντυπώσεων», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Έλληνας πρωθυπουργός σεβόταν τη θέση του και ανταποκρίθηκε σε αυτό για το οποίο εξελέγη, απάντησε μονολεκτικά: «Απόλυτα».
Σύμφωνα με την Κριστίν Λαγκάρντ, συνειδητοποίησε γρήγορα συμμετείχε σε ένα συλλογικό παιχνίδι με όλη την ευρωζώνη και με κανόνες που ήταν προδιαγεγραμμένοι. «Είχαν τη φιλοδοξία (σ.σ. μάλλον μιλάει και για τον Αλέξη Τσίπρα και για τον Γιάνη Βαρουφάκη, για τους οποίους τέθηκε η ερώτηση) να αλλάξουν αυτούς τους κανόνες από την πρώτη μέρα, νομίζω ότι γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι δεν θα το κατάφερναν μόνοι τους αλλά το ’18 ή το ’19, με μια δυνατότητα προσαρμογής».


ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου