Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τα… αγαπημένα αυτοκίνητα των Τζιχαντιστών - Προβληματισμός για το πώς πάνε στα χέρια τους. Απο που περνάνε;

-->
Είναι εμφανές -από τα ανατριχιαστικά video των τζιχαντιστών- πως δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν κατά κόρον οι τρομοκράτες. Το ενα είναι το pick up της Toyota, το Hilux και το μεγάλο-θρυλικό SUV της το Land Cruiser.

Πόσο άδικο και τραγικό είναι βέβαια να συνδέεται μία μεγάλη εταιρεία και οι προσπάθειες των ανθρώπων της, να κατασκευάζουν εξαιρετικά και αξιόπιστα αυτοκίνητα, με μία εγκληματική-τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με πλυθώρα δημοσιευμάτων, θεωρείται βέβαιο πως οι τζιχαντιστές έχουν βρει δίοδο και προμηθεύονται, άνετα, εύκολα και μαζικά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν σε εξέλιξη έρευνες, με τις υποψίες να πέφτουν προς Αυστραλία μεριά…

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι από εκεί ξεκινούν τα αυτοκίνητα και μετακινούνται μέσα σε κοντέινερ, μέσω Τουρκίας. Παράλληλα ακούγεται πως τα αυτοκίνητα αυτά, αποσυναρμολογούνται σε μεγάλα κομμάτια και συναρμολογούνται στο τόπο παράδοσής τους.
Η Ιαπωνική εταιρεία βέβαια, δε φέρει απολύτως καμία ευθύνη για αυτό το γεγονός. Μάλιστα σε δήλωσή της τονίζει: “…η Toyota έχει αυστηρή πολιτική να μην πουλά αυτοκίνητά της σε όσους ευθύνονται οι κατηγορούνται για τρομοκρατικές ενέργειες”. Παράλληλα τονίζει πως είναι αδύνατο να γνωρίζει η εταιρεία που θα διοχετευτούν τα αυτοκίνητά της τα οποία έχουν πουληθεί σε τρίτους ή έχουν κλαπεί.

Φήμες πάντως απο Τόκιο μεριά κάνουν λόγο πως η Ιαπωνική εταιρεία είναι έτοιμη ακόμα και να αλλάξει την ονομασία των μοντέλων της, με την παρουσίαση της νέας γενιάς αυτών, προκειμένου να αποτάξει απο πάνω της το γεγονός αυτό. Αρκεί να βρεθεί απο τις αρχές ο τρόπος που οι τζιχαντιστές προμηθεύονται τα αυτοκίνητα και βέβαια να σταματήσει αυτό…

Στα συγκεκριμένα Hilux, οι τρομοκράτες κάνουν ειδικές μετατροπές και προσθέτουν στην καρότσα του βαρύ οπλισμό. Το γιατί τώρα οι τζιχαντιστές επιλέγουν αυτά τα αυτοκίνητα η απάντηση για τους γνωρίζοντες είναι εύκολη: γιατί είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα και πολύ ανθεκτικά σε δύσκολες συνθήκες.


ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου