Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Παγκόσμια η καταδίκη - Μακρόν-Τριντό καταδικάζουν την επίθεση στο Λονδίνο: Νέα τραγωδία

-->

Οι πρωθυπουργοί Γαλλίας και Καναδά από τους πρώτους ηγέτες του κόσμου που καταδικάζουν τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα

Παγκόσμια είναι η καταδίκη της διπλής τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου με τους ηγέτες του κόσμου να προχωρούν σε σχετικές δηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν τόνισε ότι η Γαλλία στέκεται «στο πλευρό του Ηνωμένου Βασιλείου», μετά «τη νέα τραγωδία» η οποία έπληξε το βράδυ του Σαββάτου το Λονδίνο.

«Απέναντι σε αυτή τη νέα τραγωδία, η Γαλλία είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι σκέψεις μου πάνε στα θύματα και στους οικείους τους», έγραψε ο Μακρόν στον λογαριασμό του στο Twitter.



Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό χαρακτήρισε «φρικτά» τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Λονδίνο.

«Φρικτές οι ειδήσεις από το Λονδίνο. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», έγραψε ο Τριντό στο λογαριασμό του στο Twitter.

Υπέδειξε επίσης έναν τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο μπορούν να καλούν Καναδοί που βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα αν χρειάζονται βοήθεια.



Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου