Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Προ των πυλών τα γεγονότα: Ανακοίνωσαν την «6η μαζική εξαφάνιση ζωής»

-->
Οι άνθρωποι, φοβούμενοι μήπως χάσουν αυτά που έχουν, δέχονται με αφορμή την τρομοκρατία και την απειλή του περιβάλλοντος, μέτρα που αλλάζουν σταδιακά τις ζωές τους.

Αυτό που ειπώθηκε όμως αυτή την φορά ξεπερνά κάθε όριο καταστροφολογίας!

Σύμφωνα με «επιστήμονες» τους οποίους επικαλείται το περιοδικό «Nature», οι άνθρωποι επιφέρουν την έκτη μαζική εξαφάνιση ζωής στην Γη. Οι «κακοί άνθρωποι» καταστρέφουν τον πλανήτη και κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς, αν μας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσουμε άλλα λόγια.

Άκουσον, άκουσον: Τα θηλαστικά, τα πτηνά και τα αμφίβια εξαφανίζονται σήμερα με ποσοστά συγκρίσιμα με τις προηγούμενες πέντε μαζικές εξαφανίσεις που προκλήθηκαν από δυνάμεις και συμβάντα όπως πτώση μετεωριτών ή εκρήξεις ηφαιστείων και εξαφάνισαν τεράστιους αριθμούς ειδών συμπεριλαμβανομένων των δεινοσαύρων, λένε.

Και εξηγούν: Ο αυξανόμενος πληθυσμός ανθρώπων ο οποίος έχει σημειώσει άνοδο κατά 130% την τελευταία πενταετία και πρόκειται να αυξηθεί σε πάνω από 10 δισεκατομμύρια μέχρι το 2060 και η αυξανόμενη ζήτηση για πόρους αυξάνουν την πίεση στον φυσικό κόσμο και διαταράσσουν τις ισορροπίες.

Με άλλα λόγια: Η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού απειλεί τον πλανήτη με μαζική καταστροφή. Άρα τι πρέπει να γίνει; Κάτι θέλουν να μας πουν αλλά δεν τους βγαίνει!

Συνεχίζουν απλά να προειδοποιούν στον αέρα, κατηγορώντας τους κακούς ανθρώπους:

Δεκάδες χιλιάδες είδη – συμπεριλαμβανομένου του 25% των θηλαστικών και του 13% των πτηνών – τώρα απειλούνται με εξαφάνιση λόγω υπερβολικής θήρας, λαθροθηρίας, ρύπανσης, απώλειας οικοτόπων, άφιξης διεισδυτικών ειδών και άλλων προκληθέντων από τον άνθρωπο προβλημάτων.

Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι, που δεν σέβονται την φύση και την κοινωνία που ζουν, ωστόσο αυτό απέχει παρασάγγας από την «μαζική εξαφάνιση της ζωής πάνω στην γη».

Αναφορά γίνεται φυσικά και στην δήθεν «υπερθέρμανση», με περισσότερα από 700 είδη που φέρονται να αντιμετωπίζουν, λόγω αυτής, εξαφάνιση.

Σε μια σειρά από δημοσιεύματα, η ομάδα διεθνών επιστημόνων έγραψε: «Η ολοένα αυξανόμενη και άνευ προηγουμένου έκταση των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων και ο αντίκτυπός τους στη γη και στους ωκεανούς τους τελευταίους αιώνες έχει μειώσει δραματικά την παγκόσμια βιοποικιλότητα. Υπάρχουν τεράστιες ενδείξεις ότι η απώλεια και ο κατακερματισμός των οικοτόπων, η υπερεκμετάλλευση των πόρων, η ρύπανση, οι εισβολές ειδών και η αλλαγή του κλίματος έχουν αυξήσει τα ποσοστά των εξαφανίσεων ειδών παγκοσμίως σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από εκείνα που παρατηρούνται στα απολιθώματα. Τα ποσοστά εξαφάνισης για πτηνά, θηλαστικά και αμφίβια είναι παρόμοια με αυτά που έχουν καταγραφεί στην περίοδο των πέντε παγκόσμιων γεγονότων μαζικής εξαφάνισης των τελευταίων 500 εκατομμυρίων ετών».

Αυτές τις τεράστιες ενδείξεις, πότε θα μας τις δείξουν με λεπτομέρειες; Τι προσπαθούν να επιτύχουν με όλα αυτά;

Σκεφτείτε: Μήπως στο τέλος μας πουν ότι μία παγκόσμια κυβέρνηση θα έρθει να μας σώσει από όλα αυτά; Ποιο θα είναι το τίμημα για να αποφύγουμε την υποτιθέμενη καταστροφή; Να μας υπαγορεύουν τα βήματα της ζωής μας;

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα γεγονότα βρίσκονται προ των πυλών, καθώς ρίχνουν ότι «χαρτί» έχουν στο τραπέζι.

el.gr

ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου