Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ HORACIO VILLEGAS(Βίντεο)

-->
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας από αυτούς που λέγεται ότι προλέγουν το μέλλον είναι ο Αμερικανός Horacio Villegas, ο οποίος μεταξύ των άλλων, είχε προβλέψει από το 2015 την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ σαν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ίδιος αυτός έρχεται τώρα να προβλέψει με πεποίθηση ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει σε λίγες εβδομάδες. Πως άραγε συνδέεται η μια πρόβλεψη με την άλλη;

Το 2015 ο Horacio Villegas…όταν είχε προβλέψει την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, είχε προβλέψει παράλληλα ότι αυτός θα προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με την εισβολή του σε μια άλλη χώρα.

Μια πρόγευση των επικίνδυνων αντιδράσεων και προθέσεων του Τραμπ το δοκιμάσαμε ήδη με την αιφνίδια πυραυλική επίθεση που έγινε πριν από λίγο καιρό στην Συρία με την πρόφαση, που δεν αποδείχτηκε, της χρήσεως χημικών όπλων από τον Άσαντ.

Η επίθεση αυτή προκάλεσε τότε τις σειρήνες του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό σημείο των λεγόμενων του Horacio Villegas είναι ότι χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον βασιλιά τον Ιλλουμινάτι, ενώ υποστηρίζει ότι έχει την αποστολή να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη.

Όλα αυτά τα είχε αναφέρει ο Horacio Villegas σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα daily star το 2015 όπου είχε παράλληλα περιγράψει ότι έβλεπε εικόνες βιβλικής καταστροφής από ένα παγκόσμιο πόλεμο.

Συγκεκριμένα είπε ότι έβλεπε ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, μπάλες θανάτου να πέφτουν από τον ουρανό, φωτιές και μολυσμένα αέρια να απλώνονται παντού, δηλαδή με λίγα λόγια μια παραλλαγή της αποκάλυψης.

Φώτο: ο κύριος Horacio Villegas
Συνεχίζοντας τις προβλέψεις του, ο κύριος αυτός είχε ισχυριστεί ότι θα προκαλέσουνε false flags δηλαδή σκηνοθετημένα γεγονότα που θα δώσουν τις προφάσεις και τις δικαιολογίες να προχωρήσουν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι περιγράφοντας την έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου υποστήριξε πως όλα θα άρχιζαν μια συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία είναι 13 Μαΐου το 2017. Η ημερομηνία αυτή δεν είναι τυχαία γιατί τότε κλείνουν ακριβώς 100 χρόνια από την προφητεία τις Παναγίας όταν είχε εμφανιστεί στην Φατίμα το 1917 στην Πορτογαλία και είχε, όπως αναφέρεται προφητέψει ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Η δεύτερη σημαντική ημερομηνία που θα σημάνει το τέλος αυτού του καταστρεπτικού πολέμου, είναι όταν θα κλείσουν 100 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση τις Φατίμα τον Οκτώβριο του 1917, δηλαδή το τέλος του πολέμου θα είναι στις 13 Οκτωβρίου του 2017.

Ανεξάρτητα αν κανείς πιστέψει ή όχι αυτά που είχε αναφέρει πριν από χρόνια ο Horacio Villegas, τα σημερινά γεγονότα και η παγκόσμια κατάσταση γενικότερα σήμερα προδιαγράφουν ένα σκηνικό προπολεμικής περιόδου που για πολλούς οδηγεί αναπόφευκτα στην έκρηξη ενός 3ου και πιο καταστρεπτικού παγκοσμίου πολέμου.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου