Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Θα χτυπήσουν κι άλλον πρώην πρωθυπουργό - Ο Πέτρος Κασιμάτης ακτινογραφεί τους τρομοκράτες που χτύπησαν τον Παπαδήμο

-->
Η Οργάνωση τρόμου που θα αναλάβει το χτύπημα κατά του πρώην Πρωθυπουργού Παπαδήμου είναι αυτή που θα χτυπήσει κι άλλον πρώην Πρωθυπουργό, θέλοντας να συνεχίσει τα ….ποιοτικά άλματα στο γαϊτανάκι της τρομοκρατίας.
Η λογική λέει πως η οργάνωση που ευθύνεται γι΄ αυτή τη νέα…σελίδα εξτρεμιστικής δράσης λειτουργεί ανάμεσα στους Πυρήνες της Φωτιάς και τον Επαναστατικό Αγώνα!
Σαν να υλοποιούν οι πρώτοι κι οι τελευταίοι να βάζουν το…κερασάκι στην τούρτα.

Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης
Οι Πυρήνες να ενώνουν το μέγα θυμό τους μαζι με την οργή που ξεχειλίζει απο τα στόματα του Νίκου Μαζιωτη και της Πόλα Ρουπα.
Ισως στους μέντορες ,αυτής της παράλυτης απελπισίας που σκοτώνουν δι αλληλογραφίας , να άρεσαν κάποτε τα “Τροπάρια για Φονιάδες”. Σήμερα, το ίδιο έργο παίζεται από την ανάποδη…
Σήμερα, ιχνηλατώντας αυτη την πορεία αίματος που γίνεται πρωτοσέλιδη βία σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου  και σε όλα τα δίκτυα, φαίνεται πως:
– μόλις καταλαγιάσουν οι συναγερμοί ετοιμότητας οι τρομοκράτες θα δράσουν πάλι, με στόχο νέο ποιοτικό άλμα!!
– Δεν τους ενδιαφέρει τόσο αν πρόκειται για νευραλγικό στόχο ,αλλα κυρίως η ιδιότητα του στόχου! Αυτοί οι τρομοκράτες δεν μυρίζουν το αίμα,αλλά πρωτίστως την Πρωθυπουργική ιδιότητα!! Γιατι έτσι, η επιλογή τους θα κάνει με βεβαιότητα το γύρο του κόσμου!!
Αυτοί , λοιπόν οι τρομοκράτες που νοιάζονται για εύκολη δημοσιότητα,
– είναι ανθρωποι που ανδρώθηκαν θαυμάζοντας κάποτε τη 17Νοεμβρη!!
-Έχουν εντυπωσιαστεί απο την οργάνωση-φάντασμα που επι 27 χρονια σκορπούσε τρόμο και ερωτηματικά .
– Φαίνεται να θαύμαζαν και την χολιγουντιανή αντίληψη της 17Ν που τοποθετούσαν ρουκέτα σε τρόλεϊ που έκανε τη διαδρομή μπροστά απο την Αμερικανική πρεσβεία. Και που το στόχο τον πέτυχαν μερικά χρονια μετα χτυπώντας με RPG τον αετό -σύμβολο της Αμερικανικής κυριαρχίας στην πρόσοψη της πρεσβείας .
– Αυτοί που ευθύνονται για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο παραμένουν εντυπωσιασμένοι που δεν βρέθηκε τίποτα όλα αυτά τα χρονια απο τις “Μαύρες τρύπες” της 17Ν.
 Παραμένουν εντυπωσιασμένοι για τα απόρρητα μυστικα που κατείχε η 17Ν  και που θα ήθελαν να κατέχουν οι ίδιοι.
– Στόχος τους θα ηταν (εάν μπορούσαν) να στρατολογούν πρόσωπα-κλειδιά της κρατικής κατασταλτικής μηχανής . Έτσι, θα είχαν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες -που θα δημοσιοποιούσαν με την προκήρυξη και θα εντυπωσίαζαν -οπως ακριβώς έπρατταν οι παλιοί τους σύντροφοι….Οι περίφημοι παππούδες!!
– Στόχος τους ειναι να μετατρεψουν την ηχώ απο το “μεγάλο θυμό ” σε ποιοτικά επίλεκτα άλματα δράσης με μόνιμο “βάσανο” τον ξεχωριστό στόχο!!
Οι τρομοκράτες , που κινούνται ανάμεσα στους “Πυρήνες της Φωτιάς ” και τον “Επαναστατικό Αγώνα” ή που έχουν παράλληλες διαδρομές με αυτές τις δυο πασίγνωστες οργανώσεις , ειναι βεβαιον πως θα ήθελαν στο κάτω δεξί μέρος της προκήρυξης να υπογράψουν:
“Αληθινή 17Νοέμβρη”
Ο αγώνας συνεχίζεται

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου