Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Απόφαση «βόμβα»: Τέλος το δωρεάν πορνό στο διαδίκτυο – Δεν φαντάζεστε πόσο θα κοστίζει!

-->
Βαθιά το χέρι στην τσέπη - όχι ωστόσο γι΄ αυτό που θα ήθελαν – θα χρειαστεί να βάλουν οι λάτρεις της… ατομικής προπόνησης (και όχι μόνο), καθώς το πορνό αναμένεται να γίνει είδος πολυτελείας!
Μην σας λούσει ωστόσο κρύος ιδρώτας ακόμα, αφού μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να συμφώνησε για νέα μέτρα… αφαίμαξης, ωστόσο αυτό το σκέφτηκαν πρώτοι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με προτάσεις περισσότερων από 12 αμερικανικών πολιτειών, δεν αποκλείεται όσοι επιθυμούν να κάνουν πριβέ (ή με παρέα) μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης κατ΄οίκον (ή όπου αλλού) θα πρέπει να πληρώσουν 20 δολάρια… Για κάθε συσκευή!

Προβλέπεται μάλιστα μπλόκο σε όλες τις σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, σε μια προσπάθεια να το πορνογραφικό υλικό να γίνει πιο δυσπρόσιτο για τους ανήλικους, ενώ οι «ματάκηδες» θα υποχρεώνονται να δηλώνουν τη συσκευή που θα έχουν για τη συγκεκριμένη χρήση.

Όπως υποστηρίζουν οι εμπνευστές του νομοσχεδίου, το πορνό αποτελεί δημόσιο πρόβλημα Υγείας και οι βάσεις για την καταπολέμησή του θα μπουν με τα εμπόδια στην εύκολη πρόσβαση, ενώ έτσι θα αντιμετωπιστούν και ευρύτερα ζητήματα, όπως η εμπορία «σκλάβων του σεξ».

Το νομοσχέδιο εξετάζεται αυτή τη στιγμή στο Τέξας, τη Φλόριντα, τη Τζόρτζια και τη Νότια Καρολίνα, ωστόσο παρόμοια μέτρα έχουν ήδη απορριφθεί από από τη Βόρεια Ντακότα και το Ουαϊόμινγκ.

«Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα για την πορνογραφία είναι ότι είναι εθιστική και επηρεάζει πραγματικά τον εγκέφαλο», δήλωσε από την πλευρά του ο Kathleen Winn του Δικτύου για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων στην Αριζόνα, υποστηρίζοντας ότι η πορνογραφία «συμβάλλει στην άνθηση της εγκληματικής επιχείρησης της εμπορίας ατόμων για σεξ»

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου