Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΦΙΛΙΑΣ: Τι είπε ο Τράμπ για τον Κιμ

-->
Την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον κομμουνιστή ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα τον είχε χαρακτηρίσει παμπόνηρο.

«Αν ήταν κατάλληλο για μένα να τον συναντήσω, θα το έκανα οπωσδήποτε. Θα ήταν τιμή μου να το έκανα» δήλωσε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο “Bloomberg” ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Οι περισσότεροι πολιτικοί δεν θα το έλεγαν ποτέ αυτό το πράγμα. Ομως εγώ σας λέω ότι υπό τις σωστές συνθήκες θα τον συναντούσα». είπε ο κ. Τραμπ και πρόσθεσε: «Εχουμε έκτακτη είδηση!»
Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν διευκρίνισε ποιες είναι αυτές οι συνθήκες.

Αργά το βράδυ της δευτέρας, ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ερωτηθείς σχετικώς με μια ενδεχόμενη συνάντηση, περιορίστηκε να πει ότι δεν βλέπει να γίνεται κάτι τέτοιο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πάντως, χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του στο δίκτυο CBS πως ο βορειοκορεάτης ηγέτης είναι «παμπόνηρος» γιατί κατάφερε να επιβληθεί στην εξουσία παρά το νεαρό της ηλικίας του και τις ανταγωνιστικές φιλοδοξίες των υψηλόβαθμων μέσα στη χώρα του.

«Ο κόσμος διερωτάται αν είναι διανοητικά υγιής. Δεν ξέρω τίποτε. Αυτό που μπορώ να σας πω –και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει που το λέω– είναι ότι διαδέχτηκε τον πατέρα του σε ηλικία 26 ή 27 ετών. Συναλλάσσεται με πρόσωπα κατά τα φαινόμενα σκληρά, κυρίως με τους στρατηγούς και άλλους. Και πολύ νέος κατάφερε να αναλάβει την εξουσία», είπε.

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου