Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ALERT! - ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ; - Φήμες θέλουν νεκρό τον Έλληνα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππο; - Έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ συγκάλεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ

-->
Σε αναβρασμό βρίσκονται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά τις πληροφορίες πως το προσωπικό του παλατιού του Μπάκιγχαμ είναι σε έκτακτη σύσκεψη.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η διαδικασία της σύσκεψης του προσωπικού πραγματοποιείται σε περίπτωση θανάτου μέλους της βασιλικής οικογένειας. Όπως μετάδωσε ο ΣΚΑΪ φημολογείται πως ο Έλληνας σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος απεβίωσε, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.
==================================
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Όσοι γνωρίζουν καλά τα περί του παλατιού χαρακτήρισαν το γεγονός «πολύ ασυνήθιστο», ειδικά γιατί η ανακοίνωση έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Σήμερα αναμένονται στο Λονδίνο εργαζόμενοι της βασίλισσας σε όλη τη χώρα, από το Μπαλμόραλ της Σκωτίας μέχρι το παλάτι Γουιδνσορ, από το οποίο μόλις χθες επέστρεψε στο Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ούτε τα πιο παλιά μέλη του προσωπικού του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ενημερωθεί για το αντικείμενο της σύσκεψης, με τις φήμες να οργιάζουν. Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη σύσκεψη ενδεχομένως να σχετίζεται με την υγεία της βασίλισσας ή του πρίγκιπα Φίλιππου.
Πηγή: Daily Mail, Mirror
ΠΗΓΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου