Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! Το απειλητικό tweet του Τραμπ σε Βόρειο Κορέα και Κίνα

-->
Νέα μέτωπα ανοίγει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά από τις πυραυλικές επιθέσεις κατά της Συρίας.
Σε μήνυμα μέσα από το αγαπημένο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι η Πιονγκγιάνγκ ψάχνει για μπελάδες ενώ στη συνέχεια τόνισε  ότι αν η Κίνα δεν αποφασίσει να βοηθήσει τότε οι ΗΠΑ θα λύσουν στο πρόβλημα από μόνες τους.
kkkkkkk
Ο Τραμπ έγραψε το μήνυμα μετά την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Κινέζο ομόλογό του Σι Ζινπίνγκ να πιέσει τη Βόρειο Κορέα της οποίας η Κίνα  είναι η μοναδική σύμμαχος να σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα.
USAKOREA

Η προειδοποίηση ήρθε μετά την παραδοχή της Ρωσίας ότι ανησυχεί πολύ ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στον Κιμ Γιονγκ Ουν μετά την προειδοποίηση της Πιονγκγιάνγκ ότι έχει τις αμερικανικές βάσεις στο στόχαστρό της κάνοντας λόγο για καταστροφικές συνέπειες μετά την απόφαση του πλανητάρχη να στείλει αρμάδα στην κορεατική χερσόνησο.
USAKOREA1
Την ίδια στιγμή η Κίνα έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη 150.000 στρατιωτών στα σύνορά της φοβούμενη κύμα βορειοκορεατών προσφύγων λόγω των φόβων ότι μπορεί να χτυπηθεί από τους Αμερικανούς και η Βόρειος Κορέα μετά την απρόσμενη πυραυλική επίθεση κατά της Συρίας την περασμένη εβδομάδα.
USAKOREA2
Το θερμόμετρο της έντασης στην κορεατική χερσόνησο είναι στα ύψη εξαιτίας των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων ΗΠΑ – Νοτίου Κορέας στον απόηχο των βορειοκορεατικών δοκιμών βαλλιστικών πυραύλων από το Βορρά.
USAKOREA3

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου