Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τα πιο τρελά πράγματα που κάνουν οι πλούσιοι με τα λεφτά τους

-->
Μπορεί τα χρήματα να μην αγοράζουν την ευτυχία αλλά μπορούν κάλλιστα να εξαγοράσουν την άνεση και την ανία και μάλιστα με τρόπους που δεν είχατε ποτέ σκεφτεί. Οι πλούσιοι φαίνεται να κάνουν άτυπο διαγωνισμό τρέλας καθώς πολλά είναι τα παράλογα και παράδοξα που βλέπεις.
Ανυπόμονοι πλούσιοι κατασκευάζουν ολόκληρη αίθουσα αναμονής νοσοκομείου για έκτακτα περιστατικά μέσα στο σπίτι τους. Ο χρόνος είναι όντως χρήμα για αυτούς και είναι πρόθυμοι να σπαταλήσουν ένα εκατομμύριο δολάρια για να μην περιμένουν στην ουρά με τους κοινούς θνητούς.
Όταν είσαι πολυεκατομμυριούχος όρια δεν υπάρχουν, οι πόρτες ανοίγουν και μπορείς να πας παντού. Αυτό θα σκέφτηκε και ο Τζέιμς Κάμερον που ικανοποίησε την περιέργειά του και πήγε στα άδυτα του θαλάσσιου βυθού. Αγόρασε υποβρύχιο για τις τσάρκες του κάτω από το νερό.
Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες λένε και φαίνεται να μην έχουν άδικο μιας και πολλοί πλούσιοι κάνουν πλούσιους τους ψυχολόγους για να τους λύσουν τα προβλήματα που τους δημιούργησαν τα χρήματα.
Άλλοι είναι τόσο ευτυχισμένοι με τα πλούτη τους που σχεδιάζουν πως θα ζήσουν και μετά την καταστροφή του κόσμου. Αγοράζουν πολυτελή υπόγεια διαμερίσματα μέσα σε πύραυλο του Ψυχρού Πολέμου για να είναι έτοιμοι για ότι κι αν συμβεί.
Θραύση στους πλούσιους κάνει και ο χαρτοφύλακας που εύκολα και γρήγορα μετατρέπεται σε βαλιστική ασπίδα έτσι είναι πάντα σίγουροι για την ασφάλειά τους στην τιμή ευκαιρία 479 δολάρια.
Όταν είσαι πλούσιος έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, έτσι είναι καθόλου παράλογο για τους πλούσιους ένα ΑΤΜ στο σαλόνι τους.
Η δαπάνη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά πολυτελούς ιδιωτικού τζετ είναι γνωστή και ίσως αναμενόμενη.
Τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια έλεγε το άσμα αλλά για τον Ρώσο μεγιστάνα Πάβελ Ντούροβ τα ρούβλια είναι απλά χαρτιά. Ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της δημοφιλούς ρωσικής ιστοσελίδας Vkontakte, μια βαρετή μέρα στο γραφείο έκανε χαρτονομίσματα αξίας 5000 σαΐτες και τα πέταξε από το παράθυρο του γραφείου του στην Αγία Πετρούπολη, κάνοντας ένα δώρο σε όποιον τυχερό περνούσε από κάτω.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου