Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!!! ΣΚΛΗΡΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΦΩΤΟ)

-->
Με πολύ σκληρά λόγια η γνωστή εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Mariya Zaharova, επιτέθηκε κατά της Τουρκίας εξ’ αιτίας της άμεσης τοποθέτησης που πήρε για τον υποτιθέμενο χημικό βομβαρδισμό του Άσαντ και για τις ακραίες θέσεις ότι αυτό δεν αρκεί αλλά χρειάζεται περαιτέρω επέμβαση των Αμερικανών στην περιοχή.
a1
Η Zaharova κατηγόρησε ανοιχτά τους Τούρκους ότι χωρίς καμία απόδειξη έσπευσαν να τοποθετηθούν στην υπόθεση των χημικών, ενώ θυμήθηκε ότι κατά το παρελθόν η Τουρκιά προμήθευε ακόμα και το αέριο Σαρίν στους ισλαμιστές Τζιχαντιστές.
Αλλά η οργή της Ρωσίας κατά της Τουρκίας εκφράστηκε και με μια σειρά μέτρων, όπως το μποϋκοτάζ στα τουρκικά αγροτικά προϊόντα και σε ειδή διατροφής και το σταμάτημα των πτήσεων ρωσικών τσάρτερ στην Τουρκία, με άμεση συνέπεια να κοπεί σε μεγάλο βαθμό των ρωσικό τουριστικό ρεύμα προς την χώρα αυτή.
a2
Η Ζαχάροβα όμως προχώρησε ακόμα πιο πολύ, και προειδοποίησε όσους Ρώσους σκοπεύουν να πάνε στην Τουρκία να προσέχουν γιατί είναι ελλιπής ο υγειονομικός έλεγχος των ειδών διατροφής, ακόμα και του νερού, με συνέπεια να κινδυνεύουν ακόμα και να… δηλητηριαστούν.
Όπως φαίνεται άρχισαν τα «όργανα» μετά την σύντομη ρωσοτουρική προσέγγιση, καθώς οι τουρκικές μάσκες έπεσαν και η Μόσχα άρχισε να γρυλίζει εξ’ αιτίας της τουρκικής διπροσωπίας.
nikosxeiladakis.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου