Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αυτόκλητος προφήτης μιλάει για Τρίτο Παγκόσμιο στις 13 Μαϊου

-->
Ο Χοράσιο Βιλέγκας, αυτόκλητος «αγγελιοφόρος του Θεού», είναι άλλη μια περίπτωση καταστροφολόγου «προφήτη», ο οποίος, στο πνεύμα του Νοστράδαμου, αιώνες πριν (και πολλών άλλων, πριν και μετά από αυτόν), προβλέπει την έναρξη ενός καταστροφικού Παγκοσμίου Πολέμου- Αρμαγεδδώνα. 

Ωστόσο, ως επιχειρήματα υπέρ του «χαρίσματός» του έχει το ότι είχε προβλέψει το 2015 τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ (ως ενός «βασιλιά των Ιλλουμινάτι», που θα βυθίσει τον κόσμο στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο), αλλά και το ότι ο νέος πρόεδρος θα χτυπούσε τη Συρία και θα ακολουθούσε σύγκρουση με τη Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η huffingtonpost.gr, ο Βιλέγκας (αυτοαποκαλούμενο «υπερφυσικό ον») δήλωσε στη Daily Star Online πως τα οράματά του και η μελέτη της Βίβλου, καθώς και προφητειών, υποδεικνύουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου- και είναι η 13η Μαΐου.

Λίγες ημέρες πριν, ο Βιλέγκας, πιστός Καθολικός και κάτοικος Τέξας, λέει πως είχε ένα όραμα όπου είδε πύρινες σφαίρες να πέφτουν από τον ουρανό και να χτυπούν τη Γη. Επίσης, είπε πως έβλεπε ανθρώπους παντού να τρέχουν να σωθούν από την καταστροφή και ότι εκτιμά πως συμβόλιζαν πυρηνικούς πυραύλους.

Ο όλεθρος αυτός θα συμβεί, προβλέπει ο Βιλέγκας (που ισχυρίζεται ότι ο Θεός τον κράτησε ανύπαντρο και χωρίς παιδιά για να επικεντρωθεί στη μετάδοση του μηνύματός του στους ανθρώπους), στην 100ή επέτειο της εμφάνισης της Παναγίας στη Φάτιμα της Πορτογαλίας- στις 13 Μαΐου.

Εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με τους Καθολικούς, η Παναγία επισκέφθηκε το συγκεκριμένο χωριό στην Πορτογαλία για να προειδοποιήσει πως, αν οι εκκλήσεις της να προσηλυτιστεί η Ρωσία στον Καθολικισμό δεν εισακουστούν, τότε η χώρα θα σπείρει την καταστροφή σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας πολέμους και διώξεις σε βάρος της εκκλησίας, «οι καλοί θα μαρτυρήσουν...και πολλά έθνη θα εξοντωθούν».

Λέγεται πως η Παναγία επισκέφθηκε το ίδιο χωριό στην Πορτογαλία σε έξι περιπτώσεις, και στην τελευταία της επίσκεψη, στις 13 Οκτωβρίου 1917 (η πρώτη ήταν στις 13 Μαΐου), πρόβλεψε ότι ο πόλεμος (Α' Παγκόσμιος) θα τελείωνε και οι στρατιώτες θα γύριζαν στα σπίτια τους.

Ο Βιλέγκας πιστεύει ότι η ημερομηνία αυτή θα είναι η ημέρα λήξης του Τρίτου Παγκοσμίου, αλλά προειδοποιεί ότι θα είναι πολύ αργά για πολλούς. Όπως είπε στη Daily Star, «το κύριο μήνυμα που πρέπει να ξέρει ο κόσμος για να είναι ετοιμασμένος είναι πως ανάμεσα στις 13 Μαΐου και τις 13 Οκτωβρίου 2017, θα λάβει χώρα ο πόλεμος και θα τελειώσει με πολλή καταστροφή, σοκ και θάνατο», ενώ πριν θα υπάρξει και ένας «αντιπερισπασμός», μεταξύ της 13ης Απριλίου και της 13ης Μαΐου. 

Όπως είπε, θεωρεί ότι η επίθεση με χημικά στη Συρία ήταν αυτός ο αντιπερισπασμός. 

Σε blogpost του επίσης αναφέρθηκε στη Βόρεια Κορέα, εκτιμώντας ότι θα είναι επόμενος στόχος των ΗΠΑ. «Η Ρωσία ήδη προκαλείται σε πόλεμο μέσω της Συρίας...και η Κίνα θα προκληθεί μέσω της Βόρειας Κορέας», ισχυρίζεται.

Μεταξύ των «πηγών» του, περιλαμβάνει (φυσικά) και τον Γάλλο γιατρό και «προφήτη» Νοστράδαμο, και ταυτίζει τον «Mabus» στον οποίο αναφερόταν με τον Μπαράκ Ομπάμα.

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου