Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικου “χτυπήματος” στο Λονδίνο! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ψεύτικου χτυπήματος στις Βρυξέλλες πέρσι!

-->
«Τραυματίστηκαν» κι δύο Έλληνες!
δηλ., έχουν εμπλέξει και την….ΕΛΛΑΔΑ μας σε αυτό το εντελώς ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ όπως θα δούμε παρακάτω…
ΒΟΟΥΝ τα…ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ απο το έδαφος…αχαχαχα!!!
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ με το…ΤΣΟΥΒΑΛΙ σχετικά με όλ’αυτά ΨΕΥΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» και πολλοί συνχίζουν να τα ΧΑΦΤΟΥΝ δυστυχώς!!!….
Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικο “χτυπήματος” στο Λονδίνο! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ψεύτικου χτυπήματος στις Βρυξέλλες πέρσι! Όλη Η αλήθεια για Όλες αυτές τις ψεύτικες τρομοκρατικές επιθέσεις! Πρόβλεψη για το χτύπημα στις Βρυξέλλες απο το συγκρότημα AC/DC 33 χρόνια ΠΡΙΝ!!!
Φιλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «τραυματίες» ΟΥΤΕ «ΝΕΚΡΟΙ»… ολ’αυτα ειναι για το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ για να περάσουν την…ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΆΤΕ ΒΕΒΑΙΑ…


ΔΕΙΤΕ τώρα τα ακόλουθα βίντεο απο το κανάλι Russianvids για του λόγου το αληθές!
Δείτε τα…ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ τα…«ΠΕΘΑΜΕΝΑ»…ΑΧΑΧΑΧ!!!


Δείτε τώρα το ακόλουθο κλίπ όπου μια παρουσιάστρια του BBC κάνει το «κόβω το λαιμό μου» σύνθημα στον σκηνοθέτη του δελτίου της γιατί αφού έδειξε μερικές σκηνές του σημείου του «εγκήματος» εκεί στο Λονδίνο, έδειξε αμέσως μετά και τον κ Ρέξ Τίλερσον, τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, να μιλάει σε μια συνέντευξη τύπο και πίσω απο αυτόν είναι μια ταμπέλα, μια επιγραφή γραμμένη στον τοίχο πίσω του του λέει «Ο συνασπισμός για να νικήσουμε ISIS.» Και τι είναι το πρόβληματα με αυτό??? Αυτή την σκηνή με τον Τίλερσον την έδειξε λίγο…ΠΡΟΩΡΑ γιατί έδειχνε πως η Αμερικανική κυβέρνηση, μαζί με την Αγγλική κυβέρνηση, ήσαν ήδη και οι δύο ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ, καθώς σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, να δώσουν μια απάντηση στο κοινό για το τι είχε «συμβεί» εκείνη την ημέρα, γι’ αυτό.

Με λίγα λόγια…ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΤΟ «ΧΤΎΠΗΜΑ» ΑΥΤΌ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΌΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…!!!….ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΛΕΘΡΙΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ Μ*Λ*Κ*ΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ BBC ΔΕΝ ΣΥΧΡΌΝΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ «ΕΙΔΗΣΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ…!!!….ΠΡΟΕΤΡΕΧΑΝ….!!!…ΚΑΚΟΣ O ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!…

Μ@Λ@Κ*Σ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜA ΜΕ ΤΟ….LIVE TV???!!! AXAXAXAX!!!

Τώρα, στο επόμενο βίντεο βλέπουμε έναν πληρωμένο…ΗΘΟΠΟΙΟ, ο οποίος διηγείται μια πολύ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ιστοριούλα για την κάμερα για το τι «είδε» «ιδίοις όμμασιν». Προσέξτε μετα τον άνδρα ντυμένο στα ΜΑΥΡΑ, ο οποίος μπαίνει στα καλά καθούμενα στον κάδρο δίνοντας…ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ!!!….

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «Θα ήθελα να σας γνωρίσω σε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται “ηθοποιοί κρίσης”. Μήπως τους ξέρετε;;» (πατήστεεδώ) για του λόγου το αληθές….

Δείτε και μερικά ΆΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ που είναι όλα…ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ μπροστά στις κάμερες.  Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν τα ΠΑΛΙΌΠΑΙΔΙΑ…αχαχαχα!!

Και τέλος, ακόμη και το συγκρότημα AC/DC έχει κάτι να μας πει για το…ΒΕΛΓΙΟ, αναδρομκά βεβαια!!!…


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου