Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κρατάει την Ελλάδα τελευταία για εχθρό» προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφισμα - ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ

-->
Με ειρωνικό τρόπο η αντιπολιτευόμενη Sozcu αναφέρεται στην ικανότητα του Ρ.Τ.Ερντογάν να δημιουργεί εχθρούς για να συσπειρώσει την τουρκική κοινωνία γύρω από το πρόσωπό του ώστε να κερδίσει το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου και αναφέρει χαρακτηριστικά «την Ελλάδα την κρατάει τελευταία»
«Η Ελλάδα είναι εχθρός ρεζέρβα. Μην εκπλαγείτε αν παραμονές του Δημοψηφίσματος αρχίσει να φωνάζει “έκαναν απόβαση στα νησιά μας»αναφέρει η ιστοσελίδα δημιουργώντας ανησυχία για το τι ετοιμάζει ο Ρ.Τ.Ερντογάν
Μέσα σε όλα αυτά βουίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ για επικείμενο πραξικόπημα κεμαλιστών στην Τουρκία. Δημοσιεύματα στον Τύπο που φέρεται να αφήνει να διαχέονται η Κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρουν ότι ομάδα κεμαλιστών αξιωματικών του στρατού δεν αποκλείεται να δρομολογήσει τις επόμενες μέρες ένα νέο στρατιωτικό πραξικόπημα, πριν δηλδή το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.
 
Αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει μιας και όπως γράψαμε ο Ρ.Τ.Ερντογάν ετοιμάζει «επίθεση»στην Ελλάδα με κατάργηση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό με την ΕΕ, πριν το δημοψήφισμα πιθανόν ίσως και για να αποτρέψει άλλο ένα στρατιωτικό πραξικόπημα. Οι ημερομηνίες πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαχέονται στον Τύπο συνδέονται...
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διοχετεύονται στον τουρκικό Τύπο, αξιωματικοί των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κυρίως από τη Σμύρνη βρίσκονται σε προετοιμασία ενός πραξικοπήματος με τη δυναμική της κίνησης τους να εξαπλώνεται από τα δυτικά παράλια προς το υπόλοιπο της χώρας.
 
” Αισθάνεται άσχημα όταν δεν βρίσκει εχθρό…
Εάν δεν βρίσκει κάτι στην "αποθήκη" θα ειτεθεί στον Ινονού.
 
Θυμώνει με τη Λωζάννη
 
Μην δει πιάνο..
 
Τα έβαλε με άγαλμα…
 
Έβγαλε από την διδακτέα ύλη τον Δαρβίνο.
 
Μερικές φορές ξεχνά και τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό και αναρωτιέται “ποιος έφτιαξε αυτά τα υψηλά κτήρια στην Πόλη;”
 
Τελικά δεν έμεινε εχθρός στο εσωτερικό.
 
Το στράτευμα τελείωσε, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στις φυλακές, τα Πανεπιστήμια τηρούν σιγή ιχθύος,  οι εργάτες μουγκοί, σιώπησαν όσοι άνοιγαν το στόμα τους.
 
Κατέκτησε το ΜΗΡ (Γκρίζοι λύκοι) , το HDP (Κουρδικό Κόμμα) βρίσκεται στις φυλακές, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) δεν τολμά να διαπληκτιστεί.
 
Έκανε άνοιγμα στο εξωτερικό.
 
Πήρε σβάρνα το Ιράν. Ο καυγάς με το Ισραήλ κράτησε μερικά χρόνια. Η φιλονικία με τη Ρωσία διήρκεσε δυο χρόνια. Ο καυγάς με το Ιράκ έχασε τη σημασία του και με τη Συρία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
 
Προσοχή στη σημείο αυτό: Η Ελλάδα είναι εχθρός ρεζέρβα. Μην εκπλαγείτε αν παραμονές του Δημοψηφίσματος αρχίσει να φωνάζει “έκαναν απόβαση στα νησιά μας”…
 
Τελικά δεν απέμεινε εχθρός στη γειτονιά. Επεκτάθηκε πιο μακριά.
 
Με την Αμερική δεν γίνεται γιατί είναι συνεταίρος.
 
Το Μεξικό και η Βραζιλία βρίσκονται μακριά.
 
Βρήκε τελικά την Ολλανδία.
 
Να είστε σίγουροι ότι χάρηκε πολύ.
 
Δεν μπορούσε να πάει στις κάλπες χωρίς εχθρό.
 
Υπάρχουν 1.400.000 ψηφοφόροι στη Γερμανία, 128.000 στο Βέλγιο, 240.000 στην Ολλανδία, 300.000 στη Γαλλία, Σουηδία, Ελβετία, συνολικά υπάρχουν 3 εκατομ εκλογείς στην περιοχή αυτή.
 
Προσθέστε και τους αναποφάσιστους  που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα στο εσωτερικό , αλλά δεν συμφωνούν με την απώλεια της δημοκρατίας.
 
Διαφορετικά αρμόζει σε ένα κυβερνητικό στέλεχος να επιτεθεί από μόνο του στην Ολλανδία και να πει “Κοίτα εγώ θα έρθω”.
 
Δεν ξέρει και ξένη γλώσσα…
 
Δέστε τα χάλια στα οποία βρισκόμαστε.
 
Είμαστε μια χώρα ανεπιθύμητη που προκαλεί μπελάδες, πανόλη.
 
Δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα τους ανθρώπους που κυβερνούν την Τουρκία.
 
Έδιωξαν σαν εγκληματία κοινού ποινικού δικαίου μια υπουργό μας συνοδεία αστυνομικών.
 
Αυτό, όμως, θα του αποφέρει επιτυχία.
 
Ειλικρινά κρίμα για σένα Τουρκία.
 
Όσο εκείνος κερδίζει, τόσο εσύ χάνεις”

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου