Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Πού βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδας και γιατί δεν τον ζητάτε πίσω; Τέτοια δουλεία ούτε οι μαυροι στην Αλαμπάμα δεν είχαν!!!

-->
Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα μας και τις προκλήσεις των τελευταίων ετών, η Ελλάδα δεν έχει πουλήσει ούτε ένα γραμμάριο χρυσού. Η κεντρική τράπεζα της χώρας μας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχει αποθέματα σε χρυσό συνολικά 149,1 τόνων. Σχεδόν η μισή ποσότητα (47%) βρίσκεται στην χώρα μας. Το υπόλοιπο του χρυσού βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (ιδιοκτησία των Ροτσιλντ) στη Νέα Υόρκη 29%, στη Τράπεζα της Αγγλίας στο Λονδίνο (ιδιοκτησία των Ροτσιλντ) ένα 20% και στην UBS στην Ελβετία 4%.

Τα αποθέματα χρυσού εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τιμή του χρυσού από την αρχή της αξίας 5.260.000.000 € το τρέχον έτος. Ότι ο χρυσός λειτουργεί ως buffer σε αβέβαιους καιρούς. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΔΝΤ η Ελλάδα έχει αποθέματα χρυσού των περίπου 112 τόνων, αλλά σε αυτήν την ποσότητα δεν συλλαμβάνεται το χρυσό που η κεντρική τράπεζα έχει μεταβιβάσει, εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης επίσης στο ΔΝΤ. Δηλαδή το ένα τέταρτο του συνόλου των αποθεμάτων χρυσού της Ελλάδας το κατέχει το ΔΝΤ!!!

Αποθέματα χρυσού που μάλλον το έχουν “σκοτώσει” οι Έλληνες πολιτικοί στους τραπεζίτες για να μας φορτώσουν με 600 δις χρέους. Μην ενόχλησε όμως!!! Καλύτερα να συνεχίσετε να πληρώνετε εφορίες, τον σούπερ ΕΝΦΙΑ, το νερό του πηγαδιού σας και όλο και πιο ακριβά καύσιμα…

Koraks

katohika.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου