Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Τρομοκρατημένη η Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από τη Βουλή την ώρα του μακελειού

-->
Βίντεο-ντοκουμέντο έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί απομακρύνουν από τη Βουλή την πρωθυπουργό της Βρετανίας.
Το σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως η εφημερίδα «The Sun». Όλα έχουν καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που τη στιγμή της επίθεσης βρισκόταν στο κτίριο της Βουλής. Μάλιστα, η φωνή του έχει αλλοιωθεί για να μην αναγνωρίζεται.
Το αυτοκίνητο της Τερέζα Μέι βρισκόταν παρκαρισμένο σχεδόν 100 μέτρα από την πύλη όπου ο 52χρονος «μοναχικός λύκος» Καλίντ Μασούντ, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 48χρονο αστυνομικόΚιθ Πάλμερ και επιχείρησε να εισβάλει στη Βουλή, αλλά δέχτηκε τα πυρά αστυνομικών.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας μοιάζει τρομοκρατημένη, σαστισμένη απ’ όσα συμβαίνουν και ενώ οι φρουροί της της φωνάζουν «μπείτε στο αυτοκίνητο πρωθυπουργέ», εκείνη χάνει για δευτερόλεπτα τον προσανατολισμό της και κατευθύνεται αλλού κι όχι στην ασημί Τζάγκουαρ που την περιμένει για να την απομακρύνει από το σημείο της επίθεσης.
«Υπήρχε απόσταση ανάμεσα στο σημείο όπου πυροβολήθηκε ο τρομοκράτης και στο πάρκινγκ όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της κας Μέι» δήλωσε πηγή στη «Sun». «Δεν υπήρχαν κλειστές πόρτες, μόνο δυο πύλες ανοιχτές για τα αυτοκίνητα. Αν υπήρχαν περισσότεροι από ένας δράστες, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Θα μπορούσαν να έχουν τρέξει να περάσουν μέσα από τις αψίδες και να επιχειρήσουν να την πυροβολήσουν ή να τη μαχαιρώσουν», πρόσθεσε.
Δείτε τα δύο βίντεο:


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου