Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Τα σενάρια της Cia και οι πράκτορες των Αθηνων

-->
Ο μακαρίτης Σλομπόνταν είχε προτείνει στην Αθήνα σύνορα Σερβίας- Ελλάδας, αλλά τότε , ο Μητσοτός και ο φον Αντωνάκης ακολουθούσαν την Φωνή του Κυρίου τους.
Ο άνθρωπος της Cia μετά από 25 χρόνια τα ξέρασε όλα!
Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Ντέινα Ροραμπάχερ που εκλέγεται στην Καλιφόρνια και προεδρεύει στην Υποεπιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων για την Ευρώπη και την Ευρασία είναι άνθρωπος της Cia. Μιλάει για το βαθύ Κράτος.
Ο κ. Ροραμπάχερ  για δεκαετίες, υπήρξε εξέχων υποστηρικτής των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων που δημιουργούσε η CIA.
Από τους  Μουτζαχεντίν  Χαλκ (του λαού) στο Αφγανιστάν στη δεκαετία του 1980  ως και το παράξενο  ισλαμο-λενινιστικό  ΜΕΚ, στο Ιράν.
Η Cia τον διόρισε και φίλο των Αλβανών.
Στις 23 Ιουλίου  του 2001, ο γερουσιαστής Ροραμπάχερ  ήταν  ομιλητής σε δείπνο που οργανώθηκε από την αλβανική μαφία για τη συλλογή χρημάτων  για την «Albanian-American Civic League», που ήταν η νόμιμη προμετωπίδα του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου», (ή KLA ή ΟΥΤΣΕΚΑ), στις ΗΠΑ.
Αυτός λοιπόν ομολόγησε: «Κατά τη γνώμη μου, η Μακεδονία δεν είναι κράτος. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι Κράτος. Υπάρχει τόση διαίρεση στη χώρα τους δεν θα είναι ποτέ σε θέση να ζήσουν μαζί στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που οι Κοσσοβάροι και οι Αλβανοί από την πΓΔΜ θα πρέπει να είναι μέρος του Κοσσυφοπεδίου, και το υπόλοιπο της Μακεδονίας θα πρέπει να είναι μέρος της Βουλγαρίας ή άλλη χώρας με την οποία πιστεύουν  ότι συνδέονται. »
Ο αμερικανός γερουσιαστής δήλωσε στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό  των Τιράνων «Vizion Plus TV», ότι, «η δημιουργία της Μακεδονίας ήταν ένα «πρότζεκτ» που απέτυχε και ότι «κάποιος αποφάσισε πριν από 30 χρόνια να κρατήσει ζωντανή τη Μακεδονία που βγήκε  από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας».

Ο αόρατος κάποιος που έκανε «λάθος», έδωσε «προίκα» στα ρουφιανόπαιδα  του Λάγκλεει στα Σκόπια  την ελληνική ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας.

Ο Ροραμπάχερ αποκάλυψε και τον «μακεδονομάχο» Φον Αντωνάκη και τον Μητσωτό. Όλοι δούλευαν για τον θειο Σαμ. Και οι ευρω-πέοι.

Και τωρα η Υπηρεσία παίζει το χαρτί της Μεγάλης Αλβανίας  και της Αλλαγής των Συνόρων. 

ΥΓ. Και της Λωζάννης δηλαδή.  


ΠΗΓΗ

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου