Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πάρτι… μυστικών πρακτόρων στην Ελλάδα – Η επίσκεψη του αρχηγού της CIA στην Τουρκία και ο ρόλος της ΕΥΠ

-->
Πριν από μερικές ημέρες, ο αρχηγός της CIA, Μάικ Πομπέο, ταξίδεψε στην Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε για τη συνάντηση η Άγκυρα, ο Γιλντιρίμ διαβίβασε στον επικεφαλής της CIA τις προσμονές της Άγκυρας από την Ουάσιγκτον στο θέμα της έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε και η καταπολέμηση του Γκιουλέν μέσα στο ίδιο το αμερικανικό έδαφος.
Ωστόσο, υπάρχουν και τα «απόνερα» της συνάντησης, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες, μυστικοί πράκτορες από την Αμερική είναι ακροβολισμένοι στα τουρκικά παράλια αλλά κυρίως στα ελληνικά νησιά «σκανάροντας» τα καραβάνια των προσφύγων, αναζητώντας μαχητές του ISIS με ευρωπαϊκό προφίλ! Οι πράκτορες της CIA συνεργάζονται τόσο με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (MIT), όσο και με τις ελληνικές (ΕΥΠ).
Οι έως τώρα έρευνες γίνονται περισσότερο και στους καταυλισμούς ψάχνοντας για μουσουλμάνους οι οποίοι αφού πολέμησαν με το ISIS στην ΣΥρία, προσπαθούν να «ταξιδέψουν» στην Ε.Ε. «ξυρισμένοι»!

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου