Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ωμός εκβιασμός από τους Χριστιανοκοινωνιστές: Ούτε δεκάρα στην Ελλάδα χωρίς μεταρρυθμίσεις

-->
Άκρως προκλητική ήταν η δήλωση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Χανς - Πέτερ Φρίντριχ, προς τον πρόεδρο της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκο Μητσοτάκη, ότι Η Ελλάδα δεν θα λάβει περαιτέρω οικονομική υποστήριξη, εάν δεν εφαρμόσει πλήρως τις υποχρεώσεις της ως προς τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, o κ. Φρίντριχ είπε πως κατά τη διάρκεια τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη του επισήμανε ότι για μεταρρυθμίσεις πρέπει να εκπληρωθούν.
«Είπαμε στον Μητσοτάκη ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι όροι του μεταρρυθμιστικού προγράμματος πρέπει να εκπληρωθούν πλήρως. Χωρίς την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί, δεν θα υπάρξει περαιτέρω εκταμίευση στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος διάσωσης», ανέφερε στο Reuters ο επικεφαλής της Κ.Ο. του CSU.
Υπενθυμίζεται ότι το CSU είναι ο κυβερνητικός εταίρος τωνΧριστιανοδημοκρατών (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ και τα στελέχη του έχουν κατά καιρούς προβεί σε εξαιρετικά σκληρές τοποθετήσεις εναντίον της Ελλαδας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου