Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο μίστερ οφσόρ και το «Κοινοτικό Κεκτημένο»

-->
Το 2012 έσκιζε τα πουκάμισά του και έβγαζε Λευκές Βίβλους για να εξηγήσει ότι «είχε δίκιο», ότι «το έκανε για το καλό μας¨και ότι ψήφισε μόνο το «καταρχήν» και όχι το «δια ταύτα».
 
Τώρα το εξήγησε και γραπτώς ο κ. Ζαν Κλόντ ότι ψήφισε την εξαίρεση της Ελλάδας από το  Κοινοτικού Κεκτημένο. Δηλαδή ψήφισε την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρώπη για το καλό των τοκογλύφων.
Και επειδή έχει τόσο πολύ μυαλό, καθόσον «μάγκας», θα πει ότι κορόιδευε το πόπολο.
Δεν έχει σημασία πια. Ιστορία είναι. Αλλά κάτι τέτοια πρόσωπα θα πρέπει να κάνουν οριστικά στην Πάντα.

Το μνημόνιο σημαίνει αποβολή από την ΕΕ


Το «κράτος Δικαίου» υποκλίνεται στους φασιστοτοκογλύφους Τα μέτρα που συμφωνούνται στο πλαίσιο ενός Μνημονίου δεν είναι υποχρεωτικό να είναι συμβατά με το κοινοτικό κεκτημένο, ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε επιστολή του προς δυο ευρω-βουλευτες που ζητούσαν την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων στην Ελλάδα.
Στην επιστολή του σημειώνει ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, συμπληρώνει, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στα ελληνικά μέτρα.

Ρε Φιλελέ καθάρματα του Συριζοπασοκ


Αφού το «Κοινοτικό κεκτημένο» δεν ισχύει λόγω των μνημονίων γιατί πληρώνεται από το έλλειμμα και το υστέρημα του ελληνικού λαού τις ευρω-συντάξεις των ανατολικών φτωχών που τους έδωσε μπόνους η Γερμανία;
Και αφού δεν υπάρχει«Κοινοτικό κεκτημένο» από πού και ως που είμαστε υποχρεωμένοι να ταΐζουμε από το έλλειμμα και το υστέρημα του ελληνικού λαού τους «μουσαφίρηδες» της Μέρκελ;

ΥΓ. Μην περιμένετε απάντηση από τους απατεώνες

ΠΗΓΗ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου