Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γεν. Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Μοίρας με τον Χένρυ Κίσσιγκερ

-->
Και όμως, ο γενικός γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Νίκος Μοίρας, αρέσκεται στο να βγάζει φωτογραφίες με τον..νεκροθάφτη της Κυπρου Χενρυ Κίσινγκερ!

Ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων, φέρεται να έλεγε δημόσια ότι «οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα "κουμαντάρονται", ο άνθρωπος που βάζει το χέρι του παντού σε όλο το κόσμο, και θα έπρεπε να
έχει εκτελεστεί εδώ και χρόνια φωτογραφίζεται μετά βαΐων και κλάδων μαζί με τον νέο και υποτίθεται, άφθαρτο, γενικό γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ.

Με το κολλητάρι του Κίσσιγνκερ για νέο γραμματέα θα κάνουν οι ΑΝΕΛ την μεγάλη ανατροπή....

Α ρε ..Καμμένε με τις επιλογές σου. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.

Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Σχόλιο ΛΦ: Γελάει ο κόσμος με τον αμερικανοτραφή πρώην αλλά "άφθαρτο"νεοδημοκράτη. Διαβάστε το βιογραφικό του και συγκεκριμένα αυτά με έντονη γραφή.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ


Προσωπικά στοιχεία:
Γεννημένος 28 Ιουνίου 1969. Μεγαλωμένος σε Πειραιά και Νίκαια. Απόφοιτος Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά στην οποία εισήχθην με εξετάσεις. Καταγωγή από Λακωνία (Ρηχιά) και Μικρά Ασία. Παντρεμένος με τη Σοφία Γεωργακάκου, λογοθεραπεύτρια, Κορυδαλιώτισσα με καταγωγή από Μάνη. Με δύο μικρούς γιους, 8 και 4 ετών.
Πανεπιστημιακές σπουδές:
Σπουδές με υποτροφία σε Ηνωμένες Πολιτείες και Μεγάλη Βρετανία. Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση Διεθνείς Σχέσεις, Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης (1993) και Μεταπτυχιακό στην Πολιτική και Εκλογική Συμπεριφορά, Πανεπιστήμιο του Έσσεξ (1997). 
Επαγγελματική εμπειρία:
Δημοσιογράφος για μία 10ετία. Αρχισυντάκτης στην ημερήσια εφημερίδα «Πρωινή» Νέας Υόρκης σε ηλικία 24 ετών. Πολιτικός αναλυτής στην «Εθνική Ελληνική Τηλεόραση» στις ΗΠΑ σε ηλικία 25 χρόνων. Διευθυντής στο περιοδικό «Ρίζες» την ίδια περίοδο και αρθρογράφος – αναλυτής στο περιοδικό «Εσείς». Πολιτικός – διπλωματικός συντάκτης στο κανάλι New Tempo στην Ελλάδα και συντάκτης – αναλυτής διεθνών πολιτικών θεμάτων στην εφημερίδα «Ακρόπολις». Επί μία 12ετία σύμβουλος Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα.
Πορεία στην Πολιτική: 
Εκλεγμένο μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και Εθνικού Συμβουλίου στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ από τον Ιούνιο του 2013 και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού την περίοδο 2012-13. Παλιότερα, αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος και Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας (2004-09). Επίσης, εκπρόσωπος της ΝΔ στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Δημοκρατικής Ένωσης (2004-09). 
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τον συνδυασμό «Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο» του Παύλου Χαϊκάλη στις τελευταίες εκλογές (2014), επιτυγχάνοντας το υψηλότερο ποσοστό 9,23%. Εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από την Ενότητα Πειραιά.
Δράσεις και δραστηριότητες:
Δύο φορές πρόεδρος του «Αριστοτέλη», Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης.Συνιδρυτής και εκπρόσωπος Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων στις ΗΠΑ. Εθελοντής στην επιτροπή «Δικαιοσύνη για την Κύπρο» της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα.Μέλος της Αντιναζιστικής Λίγκας της Μεγάλης Βρετανίας.
olympia.gr

Σχόλιο ΛΦ: Ο άνθρωπος ήταν εθελοντής στην επιτροπή «Δικαιοσύνη για την Κύπρο» της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα και φωτογραφίζεται με τον Κίσσινγκερ. Δεν αναφέρομαι στο ότι είναι "νέο άφθαρτο"πρόσωπο. Το αποδεικνύει το γεγονός πως ήταν αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος και Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας (2004-09). Επίσης, εκπρόσωπος της ΝΔ στο Πολιτικό Γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Δημοκρατικής Ένωσης (2004-09).
Πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες για ένα κίνημα που έγινε κόμμα, που το υποστήριξε το πιό υγιές κομμάτι του πατριωτικού χώρου και ενεργών πολιτών και η ηγεσία του τους απογοήτευσε .

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου