Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Υποψήφιος πρωθυπουργός της Ολλανδίας τα λέει ΕΞΩ από τα ΔΟΝΤΙΑ! – «Ισλάμ και ελευθερία ΔΕΝ πάνε ΜΑΖΙ! Είναι ΑΠΕΙΛΗ για την ΕΥΡΩΠΗ!»

-->
«Το Ισλάμ αποτελεί απειλή για τις ευρωπαϊκές αξίες», διαμήνυσε σήμερα ο ακροδεξιός πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη θρησκεία δεν μπορεί να συνυπάρξει με την ελευθερία.
«Οι ολλανδικές αξίες έχουν τις ρίζες τους στον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον ανθρωπισμό. Το Ισλάμ και η ελευθερία είναι ασύμβατες έννοιες», δήλωσε σήμερα στο USA Today ο 53χρονος επικεφαλής του Κόμματος για την Ελευθερία (PVV), που είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.
«Αυτό μπορεί να το δει κανείς σε όλες τις χώρες όπου αποτελεί την κυρίαρχη θρησκεία. Σε αυτές υπάρχει παντελή έλλειψη ελευθερίας, κοινωνικού κράτους, κράτους δικαίου, μεσαίας τάξης. Οι δημοσιογράφοι, οι γκέι, οι διαφωνούντες, όλοι αυτοί βρίσκονται σε δυσμενή θέση σε αυτά τα μέρη. Κι εμείς εισάγουμε το Ισλάμ», ανέφερε ο Βίλντερς, ο οποίος επανέλαβε τα προσβλητικά σχόλια που είχε κάνει πρόσφατα για τους Μαροκινούς μετανάστες, τους οποίους είχε αποκαλέσει αποβράσματα.
«Δεν είναι όλοι το ίδιοι αλλά υπάρχουν πολλά αποβράσματα από το Μαρόκο στην Ολλανδία που καθιστούν τους δρόμους επικίνδυνους, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας», τόνισε ο Βίλντερς, του οποίου το κόμμα προπορεύεται στις δημοσκοπήσεις, τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου