Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! «Όρκος αίματος» για το ακριβότερο κλαμπ των οργίων (φωτο)

-->
Οι πόρτες του σεξ κλαμπ «Snctm» άνοιξαν στο Λος Άντζελες και μια βραδιά απόλαυσης προκαλεί πόνο στην τσέπη 
Στο συγκεκριμένο κλαμπ τα ομαδικά όργια, με σκηνικά αλά «Μάτια ερμητικά κλειστά» δίνουν και παίρνουν και  καλεί τους απανταχού λάτρεις του σεξ να το γνωρίσουν.  Ωστόσο όποιοι ενδιαφέρονται πρέπει να είναι προετοιμασμένοι  για να βάλουν πολύ βαθιά στην τσέπη μιας και για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τα ειδικά προνόμια που προσφέρει το «Snctm» καλείται να πληρώσει 1.745 ευρώ τη βραδιά ή στην καλύτερη 1.396 ευρώ σε περίπτωση που έχει μαζί του την παρτενέρ του.
Σχετικά με τα μέλη του «Snctm» εκτός του ότι έχουν υπογράψει «όρκο αίματος», πληρώνουν και την ετήσια συνδρομή των 69.811 ευρώ προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά δωμάτια και γενικά να… τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης.
Ο ρεπόρτερ της «New York Post», Heather Hauswirth, κατάφερε να βρεθεί σε ένα από τα πάρτι και περιγράφει πώς διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί συμμετέχουν στα όργια. Φορώντας δερμάτινα εσώρουχα ή και εντελώς γυμνές οι αιθέριες υπάρξεις καλύπτουν με μάσκες τα πρόσωπά τους, κρατούν μαστίγια και φορούν κονκάρδες με μηνύματα όλο νόημα όπως: «Φάε με» ή «Άγγιξέ με» και καλούντους… συμμετέχοντες σε στιγμές που θα τους μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

parties1parties2parties3parties4

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου