Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τραμπ: Ο πρόεδρος με τα... 3.643 sites!

-->
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει το ταλέντο να συγκεντρώνει στο πρόσωπό του τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια αυτό δεν γίνεται πάντα για... καλό, αλλά προφανώς είναι μεταξύ αυτών που προτιμούν να βρίσκονται στο προσκήνιο, ακόμη και εάν τους επιτίθενται παρά να μην τους ξέρει κανείς.
Φυσικά κατάκτηση της θέσης του Πλανητάρχη είναι φυσικό να ακολουθείται από δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν αρκετές κρυφές πλευρές του κ. Τραμπ. Μία εξ αυτών είναι ότι αγαπά την... τεχνολογία. Πώς το αποδεικνύει; Μα με το γεγονός ότι διαθέτει... 3.643 ιστοσελίδες.
Η αγορά των επονομαζόμενων domain names (ουσιαστικά διευθύνσεις ή επωνυμίες τις οποίες δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος) έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εντάθηκε μόλις ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ, με τις εταιρείες που του ανήκουν να προχωρούν σε αγορά επιπλέον 93 ιστοσελίδων.
Μία εξ αυτών είναι η TrumpEmpire.com, την οποία μάλιστα απέκτησε και τσάμπα, καθώς ο δημιουργός της δεν φρόντισε νωρίς να επωφεληθεί και την... εγκατέλειψε.
Υπάρχουν ακόμη οι TrumpOrganization.com, TrumpBuilding.org, TrumpFraud.org και TrumpScam.com, με τις δεύτερες να περνούν στην κατοχή του έστω και εάν έχουν δημιουργηθεί για να τον... βρίζουν!
Η αγορά domain names αποτελεί πάγια τακτική του Αμερικανού προέδρου, καθώς κάθε φορά που ξεκινούσε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα φρόντιζε να φτιάχνει και την κατάλληλη ιστοσελίδα. Κάποιες εξ αυτών κατόπιν τις πουλούσε και μάλιστα με αρκετό κέρδος, καθώς για όλα μπορεί να τον αμφισβητήσει κάποιος αλλά σίγουρα όχι για το επιχειρηματικό του ταλέντο.
Ποια είναι η πρώτη του ιστοσελίδα; Το DonaldjTrump.com, την οποία αγόρασε στις 20 Ιανουαρίου 1997.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου