Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ υπερπολυτελές σούπερ γιοτ των 311,5 εκατ. δολαρίων! Οι επιβάτες θα πρέπει να «σκάσουν»… 18.690 δολάρια για να μπουν μέσα! (ΦΩΤΟ)

-->
Το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ στον κόσμο, κατασκευάζει η βρετανική εταιρεία Quintessentially.
Πρόκειται για την επιτομή της πολυτέλειας που θα έχει μήκος όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου (περίπου 200 μέτρα) και θα είναι ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε να φανταστείτε, όπως πισίνες, pool bar, spa, κελάρι κρασιών και πολλά άλλα.
Το Quintessentially One, όπως ονομάζεται, θα ταξιδεύει τους επιβάτες του σε όλα τα κορυφαία και κοσμοπολίτικα events που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο: από το φεστιβάλ Καννών μέχρι το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι και το καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία. Φυσικά η τιμή του εισιτηρίου αναμένεται… τσουχτερή. Επιβάτες θα είναι μόνο μέλη που θα διαθέσουν από 18.690 δολάρια, δηλαδή περίπου 2.500 ευρώ τη βραδιά.
ξξξιιι
Το κόστος κατασκευής του ανέρχεται σε 311,5 εκατομμύρια δολάρια και ήδη πέντε δισεκατομμυριούχοι φίλοι έχουν πληρώσει από 10,6 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για την κατασκευή του, με αντάλλαγμα μια σουίτα. Κάποιες μάλιστα απ’ αυτές τις σουίτες θα καλύπτουν τρεις ορόφους.
this-is-the-reception-of-one-of-the-duplex-suites
Το παρθενικό ταξίδι του Quintessentially One προγραμματίζεται για το 2019, ίσως και το 2020.
and-this-is-its-upstairs-bedroom-with-a-stunning-view
the-kloster-marina-will-also-feature-a-beach-club-bistro-yacht-harbour-and-water-sport-activities.jpg
quintessentially-one-sets-sail-on-her-maiden-voyage-in-20192020-but-youll-have-to-wait-to-hear-if-youre-invited.jpg
newmoney.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου