Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Time magazine: Ο ομογενής Γιώργος Τζιτζίκος στο στενό κύκλο του Τραμπ

-->
Ένα από τα πρόσωπα που αποτελούν τον στενό κύκλο μέσα στο στενό κύκλο του Προέδρου, όπως αναφέρει το “Time”, είναι ο ομογενής Γιώργος (Τζορτζ) Τζιτζίκος.
Ο κ. Τζιτζίκος είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους γύρω από τον Τραμππου έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Ουάσιγκτον, καθώς έχει υπηρετήσει δίπλα στον Τζορτζ Μπους τον νεότερο, αναφέρεται στο άρθρο στην ιστοσελίδα του γνωστού περιοδικού.
Ο ομογενής πολιτικός υπέγραψε και εισήλθε στην εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ όταν σχεδόν κανείς άλλος από το Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο δεν το έπραττε. Ετσι, εξελίχθηκε σε μια κεντρική προσωπικότητα ανάμεσα στους “πέντε πρωτοπόρους” συνεργάτες του κ. Τραμπ, οι οποίοι “όργωσαν” τη χώρα ταξιδεύοντας με τον μεγιστάνα κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών.
Στον Λευκό Οίκο, ο Γιώργος Τζιτζίκος θα υπηρετεί από τη θέση του αναπληρωτή βοηθού (Office of Advance Operations) του Ντόναλντ Τραμπ , λαμβάνοντας έτσι την επιβράβευση του νέου προέδρου για τη σημαντική προσφορά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και την επιτυχημένη πορεία του μεγιστάνα προς την προεδρία των ΗΠΑ, όπως έχει γράψει ο “Ε.Κ.”.
Ο κ. Τζιτζίκος θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των ταξιδιών και την οργάνωση της παρουσίας του προέδρου, κάτι που έκανε με τεράστια επιτυχία και κατά την προεκλογική εκστρατεία, με τις μαζικές συγκεντρώσεις του κ. Τραμπ να είναι σήμα κατατεθέν της ευτυχούς κούρσας του για τον Λευκό Οίκο.
Τα άλλα πρόσωπα που αναφέρονται είναι ο Χοπ Χικς, που θα είναι σύμβουλος του κ. Τραμπ και διευθυντής επικοινωνίας επί της στρατηγικής, ο Κιθ Στίλερ, ο οποίος θα είναι αναπληρωτής βοηθός του Προέδρου και διευθυντής επιχειρήσεων στο Οβάλ Γραφείο, ο Νταν Σαβίνο, υπεύθυνος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Τζον Μακ Εντι, βοηθός παραγωγής στο “Fox News”, που πηγαίνει στο Λευκό Οίκο έχοντας την υποχρέωση να διεκπεραιώνει τις πιο συνηθισμένες ανάγκες του κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου