Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ: Απαιτεί συλλήψεις & ελλήνων πολιτικών για το σκάνδαλο NOVARTIS

-->
Κύκλοι του Ντόναλντ Ντραμπ αναφέρουν ότι ο νέος πρόεδρος ''απαιτεί'' συλλήψεις & ελλήνων πολιτικών για το σκάνδαλο με τη NOVARTIS !!!
==================================
Στην κατοχή των αμερικανικών αρχών αλλά και στην Ελλάδα κυκλοφορούν βίντεο από τις εσωτερικές ενημερώσεις της Novartis. Καταγράφουν «αμαρτωλές» σχέσεις του συστήματος Novartis με την πολιτική εξουσία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου στο «Βήμα», «πρώην μεγαλοστέλεχος της Novartis, επικαλείται την παρέμβαση πρώην πρωθυπουργού με προσωπικό ενδιαφέρον για να πληρωθεί η εταιρεία από τον ΕΟΠΥΥ προνομιακά και μάλιστα σε μια εποχή που ο οργανισμός εμφανιζόταν χρεοκοπημένος».
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μεγαλοστέλεχος της Novartis, ήταν επισκέπτης του Μεγάρου Μαξίμου το 2012 και μάλιστα εμφανίστηκε και κατά την επίσκεψη κατά της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
O εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης που διενεργεί φορολογικό έλεγχο για το μεγάλο σκάνδαλο, διέταξε στις αρχές της εβδομάδας το άνοιγμα των λογαριασμών του συγκεκριμένου μεγαλοστελέχους, όπως και πολλών πρώην στελεχών της εταιρείας. 

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου